Vinyl

Een vinyl vloer is een vloer gemaakt van polyninylchloride, wat in de basis het zelfde is als een PVC vloer, maar dan flexibeler gemaakt en op de rol van (meestal) 4 of 5 meter breed geleverd. Hiermee haal je een prachtige, vrijwel naadloze vloer in huis.
De bekende merken onder de vinylvloeren zijn Novilon en Interfloor. Novilon, ook wel bekend binnen de VT Wonen series.

Dessins en kleuren
Vinyl vloeren zijn in veel dessins en kleuren verkrijgbaar, wat deze vloer tot een veelzijdige vloer maak! Houten planken, visgraat, hongaarse punt of beton design, nauwelijks van echt te onderscheiden dankzij de toplaag waar veel aandacht aan is geschonken.

Een mooie warme houtvloer voor in de woonkamer of betonlook vloer voor een kantoorloft: Vinyl kan kamerbreed toegepast worden. Bovendien is elke vloer ftalaatvrij.

DESIGN OM OP TE LEVEN
Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte. Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Een vloer waarop iedereen welkom is. Vinyl vloeren zijn van prachtige kwaliteit en niet van hun natuurlijke varianten te onderscheiden. Het enige verschil: de eenvoud in onderhoud.
Vinyl vloeren zijn comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Lichtverend en geschikt voor vloerverwarming, dus extra prettig aan de voeten.

 

Vuil
Het onderhoud van vinyl is verrassend simpel. Vuil heeft nauwelijks vat op de vloer een schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. Stof wissen en stofzuigen is veelal voldoende.