Neem contact op contact_us

Ben je op zoek naar passende oplossingen voor jouw woning, naar maatwerk voor jouw huis? Bel ons op of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen hierna doorgaans binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

Uw bericht


Zo gaan wij te werk:

Wensen in kaart brengen

In een eerste gesprek bij je thuis (of in onze showroom) luisteren wij graag naar jouw ideeën en wensen en bepalen samen met jou wat de passende oplossingen hierbij zijn. Tegelijk heb je eventueel de mogelijkheid om onze producten te bekijken.
Stap 1

Plan en aanbieding

Jouw ideeën en wensen werken wij voor je uit. Je ontvangt per post of mail van ons een passende aanbieding bij datgene wat wij samen besproken hebben. Hierin zijn al je wensen meegenomen en ook de gewenste producten worden omschreven.
Stap 2

Uitvoer en realisatie

Als ons plan en de aanbieding hiervoor naar wens is, bestellen wij de nodige materialen en maken verdere afspraken t.a.v. planning van de werkzaamheden. Ook tijdens de uitvoer van werkzaamheden blijven wij graag met je communiceren om zo tot het juiste eindresultaat te komen!
Stap 3

Oplevering en nazorg

Na afronding werkzaamheden vragen wij graag je mening over het resultaat, maar ook hierna houdt het voor ons niet op! Daarom zullen wij nog een keer contact met je zoeken om te horen of alles naar wens is en of er nog eventuele vragen/opmerkingen zijn. Mochten er onvolkomenheden zijn, ook dan vinden wij graag samen met jou de juiste oplossing.
Stap 4
Ben jij er klaar voor om van je huis je THUIS te maken? Wacht niet langer en neem nu nog contact met ons op!

Adresgegevens

4yourLIVING
Dorpsstraat 16
3626 AD NIEUWER TER AA

Bedrijfsgegevens

Kvk nummer: 55286550
Btw nummer: NL8516.40.205.B01

Contactgegevens

Telefoon 085 4011350
Mobiel 06 42426818
E-mail: info@4yourliving.nl