BINNENZONWERING

 

Er zijn diverse soorten binnenzonwering, herkenbaar doordat deze producten veelal in horizontale richting voor het raam hangen en/of door koord of ketting bediend worden.

De meest bekende binnenzonweringen zijn de rolgordijnen en jaloezieën, maar er is meer dan dat!

MEER OVER:

PANEELGORDIJNEN

Wil je eens iets anders? Wil je een trend in je huis halen die sfeer, warmte en privacy biedt? Dan is een paneelgordijn een aanrader!

Lees Meer

 PLISSÉ & DUETTE

Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur en door de top down - bottom up werking is dit een binnenzonwering met variatie!

Lees Meer

GEWEVEN HOUT

Een raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier.

Lees Meer

JALOEZIE

Jaloezieën bieden een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

Lees Meer

ROLGORDIJN

Rolgordijnen zijn al jaren populair in vele interieurs. En dat is niet voor niets. Deze raamdecoratie is modieus, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget.

Lees Meer

LAMELLEN

Lamellen zijn er voor rechte ramen, een boog/toograam en trapezium ramen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy.

Lees Meer

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen.

Lees Meer

ADVIES-OP-MAAT

Wilt u meer informatie of advies op maat over binnenzonwering, maak een afspraak voor vrijblijvend advies-op-maat.

Lees Meer