Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen. Het vouwgordijn is het perfecte raamdecoratie product voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering.

Combineer met overgordijn
De combinatie van een lichtdoorlatend vouwgordijn en verduisterende gordijnen zijn een perfecte combinatie. Overdag creëer je privacy en in de avonduren kun je de ruimte verduisteren. De vouwgordijnen collectie bevat veel mooie stoffen met rijke structuren of dessins. Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

Kamerhoog
De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.

Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor ieder wat wils!

 

Het vouwgordijn voegt warmte en sfeer toe aan je interieur!