ELEKTRISCHE GORDIJNEN; GEMAK, COMFORT EN DUURZAAM

JE GORDIJNEN BEDIENEN VANUIT JE "LUIE" STOEL, OF OP AFSTAND WANNEER JE NIET THUIS BENT? HET BIEDT VOORDELEN DIE HET GORDIJN TEN GOEDE KOMEN!!

Eenvoudig je gordijnen bedienen; Open en sluit je gordijnen met één druk op de knop! Bepaal zelf de hoeveelheid licht in huis, zodat je een ontspannen sfeer kunt creëren!

Je hebt ook de mogelijkheid om sensoren op de elektrische gordijnen aan te sluiten. Een zonnesensor kan de gemotoriseerde gordijnen automatisch bedienen om je meubels te beschermen tegen UV-schade, ongewenste inkijk en om tevens de juiste temperatuur in een kamer te behouden.

Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst.

Dit is niet alleen comfortabel als je thuis bent, maar door je gordijnen te automatiseren ontwikkel je ook direct een goede aanwezigheidssimulatie en dus beveiliging tegen inbraak als je niet thuis bent.

De Somfy gordijnmotor en rail is eenvoudig integreerbaar met alle typen gordijnen (traditioneel, wave of plooi, met of zonder verduistering). In perfecte harmonie met jouw interieur. De motor is onzichtbaar weggewerkt achter het gordijn.

Zacht en soepel; Het openen en sluiten van je automatische gordijnen gaat vrijwel geruisloos en wordt goed gecontroleerd door de Somfy motor. Dit beschermt je gordijnen tegen hardhandig gebruik en zorgt dat ze lang meegaan.