Gordijnen t.b.v. "schuin" raam

Voor deze ruimte met een bijzonder raam waren gordijnen gewenst. De mensen hadden een mooi voorbeeld in een hotel gezien, of dit ook mogelijk was voor hun ramen? Natuurlijk kan dat, en zo hebben wij gordijnen gemaakt uit een dim-out verduisteringsstof.

Bamboe jaloezieën t.b.v. woning in Vianen

Voor het eerst een eigen woning gekocht, dan wil je deze ook mooi en trendy aankleden. Dit jonge stel koos voor de woonkamer, keuken en badkamer voor trendy en natuurlijk; Bamboe jaloezieën. In de woonkamer 3 elektrisch bediende jaloezieën, dit vanwege de afmeting en het gewicht van het product, zo heb je er lang plezier van!

Vloer-metamorfose in Leusden

Deze woning kon wel wat sfeer en warmte gebruiken, dit hebben wij gecreëerd door over de huidige tegelvloer een COREtec PVC vloer te leggen. Deze vloer behoeft geen voorbereiding als sloopwerk of egalisatie, het kan zo over de tegelvloer gelegd worden.

Duette's t.b.v. nieuwbouwwoning De Meern

Een nieuw gebouwde woning aan de rand van het Maximapark voorzien van duette's. T.b.v. 1e en 2e verdieping (slaapkamers) verduisterende duette's en t.b.v. begane grond lichtdoorlatende duettes.

Woonboerderij in Kockengen

Deze prachtige woonboerderij was toe aan nieuwe vloerbedekking. De bewoners hebben altijd tapijt in hun woning gehad en dat moest het nu weer worden. Na het stofferen van de gehele eerste verdieping, mocht toch ook de trap en de hal van de begane grond opnieuw gestoffeerd worden.

Inbetweens t.b.v. erker in IJsselstein

Deze erkers verdiende een "update", de oude vouwgordijnen waren op en de bewoners wilden graag elektrische raamdecoratie, zodat deze op afstand bediend kunnen worden wanneer zij in hun vakantiewoning verblijven.

Begane grond en 1e verdieping in Vinkeveen voorzien van een mooie vinylvloer

Bijna de gehele woning voorzien van een mooie Interfloor vinylvloer. Sfeervol, stijlvol en warm. Zelfs de trap met hetzelfde vinyl gestoffeerd, zo creeer je rust en eenheid in de woning.

Traprenovatie Wilnis

Deze verouderde trap, waar inmiddels 30 jaar niets meer aan gedaan was, mocht gerenoveerd worden. Hier is gekozen voor PVC overzettreden, voorzien van aluminium strip met het anti-slip effect. Deze mensen kunnen weer in stijl de trap op!

Stofferen kantoor in Breukelen

In samenwerking een kantoor in Breukelen gestoffeerd.
Foto 1: Kleurplan van MP Interieur. Foto 2 en 3: Kantoor gestoffeerd, PVC click vloer en gordijnen van 4yourLIVING. Foto 4: Sleutelbord aan de muur, ontworpen door MP Interieur, gemaakt door 4yourLIVING (plaat bekleed met zelfde stof als gordijnen).

Marmoleum t.b.v. eerste verdieping in Maarssen

Nieuwe bewoners willen natuurlijk ook dat alles nieuw wordt in een bestaande woning. Wij mochten hier een marmoleum vloer leggen op de gehele eerste verdieping, maar voor het zover was moest natuurlijk eerst de oude vloer verwijderd worden. Van oud, naar nieuw!

Stofferen complete eerste verdieping in Breukelen

De vloer, inclusief trap voorzien van tapijt, nieuwe gordijnen t.b.v. masterbedroom, nieuwe gordijnen en lamellen t.b.v. logeerkamer ("Retro" kamer) en nieuwe gordijnen t.b.v. hobbykamer. Compleet in het nieuw dus!

Stofferen huisartsenpraktijk in Utrecht

Een huisartsenpraktijk in Utrecht voorzien van tapijt. Wachtkamers, spreekkamers, trappen en bordes. Hier is gebruik gemaakt van tapijt met Solution Dyed garen. In tegenstelling tot gangbare tapijtgarens – waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is – zijn SDN-garens door en door geverfd. Hierdoor is het tapijtgaren UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk.