Loper t.b.v. trap

In deze mooie woning mochten wij het tapijt van de overlopen van 2 verdieping vervangen en daarbij een loper op de trap uit hetzelfde tapijt laten maken. Het tapijt voor de loper is opmaat gesneden en gefestonneerd afgewerkt, waarna de roedes hergebruikt zijn om deze loper netjes op de trap te verwerken. Doordat hetzelfde tapijt ook op de overlopen is gelegd, is het een mooi geheel geworden.

Karpet t.b.v. zithoek

Dit karpet moest qua kleur passen bij de bank, maar ook bij het schilderij aan de wand. Het liefst wilde men dat de kleur van het karpet ook in het schilderij zou zitten. Een hele klus om de juiste kleur te vinden, maar het is gelukt. In dit geval een ovaal karpet, is weer eens wat anders!! *Karpet Ulsta uit de collectie van Eurogros.

Gordijnen t.b.v. woonkamer

"Ik wil graag nieuwe gordijnen in mijn woonkamer, maar geen effen gordijnen! Ook moet het niet gaan knallen, maar het moet gewoon vriendelijk zijn!" Deze gordijnen geven de woonkamer een vriendelijk karakter en vult het geheel goed aan.

COREtec vloer t.b.v. gehele woning.

Deze COREtec PVC vloer hebben wij in de gehele woning van deze opdrachtgever mogen leggen. Een vloer met karakter en uitstraling! Uiteraard hebben wij het geheel ook afgewerkt met plinten.

Shutters t.b.v. badkamer

Deze pas gerenoveerde badkamer had nog "iets" voor de ramen nodig. "Wij willen geen aluminium jaloezie ofzo, het moet volwassener zijn en wij vinden shutters erg mooi". Helemaal goed, gaan wij regelen! Samen met onze leverancier Zonnelux hebben wij dit mogen realiseren. Deze foto's ontvingen wij dan ook met veel plezier van de opdrachtgever zelf.

Gordijnen, vloer en behang

In dit appartement in Utrecht, valkbij/boven het centraal station, mochten wij een compleet concept leveren. Zowel vloer, als gordijnen als behang mochten wij leveren en installere. De COREtec tegelvloer geeft het appartement een mooie basis. De gordijnen werden hier goed op afgestemd en het behang in de slaapkamer moest een eyecatcher worden. (Jammer dat de foto's niet helemaal top geworden zijn).

Vinylvloer t.b.v. 1e en 2e verdieping

Een vloer zonder naden, die tegen een stootje kan en makkelijk te onderhouden is. Daarbij moest de vloer ook nog een beetje antislip in zich hebben voor als we wat ouder worden. Deze verdiepingen hebben wij mogen voorzien van een mooie vinylvloer met een grove beton-look

Diverse trappen

Het stofferen van je trap geeft een luxe en rijke uitstraling. Stop de trap daarom niet weg, maar laat deze zien! Wij mogen per jaar tientallen trappen voorzien van een mooi nieuw tapijt, dit zijn er een paar van!

Inbetween gordijnen

Het uitzicht op een fijne tuin wil je niet verliezen, maar 's avonds kan dat gat naar buiten toch wel donker zijn. Met deze mooie inbetween-gordijnen behoud je overdag het uitzicht op de tuin, maar 's avonds valt het donkere gat weg door de mooie glans in de gordijnstof!

Vloer en gordijnen t.b.v. appartement

In dit appartement mochten wij een mooi PVC click vloer leggen en daarbij mochten wij ook de ramen voorzien van gordijnen en elektrische duette-shades. Een compleet project dus, met zeer blijde eindgebruikers!

Gordijnen t.b.v. "schuin" raam

Voor deze ruimte met een bijzonder raam waren gordijnen gewenst. De mensen hadden een mooi voorbeeld in een hotel gezien, of dit ook mogelijk was voor hun ramen? Natuurlijk kan dat, en zo hebben wij gordijnen gemaakt uit een dim-out verduisteringsstof.

Bamboe jaloezieën t.b.v. woning in Vianen

Voor het eerst een eigen woning gekocht, dan wil je deze ook mooi en trendy aankleden. Dit jonge stel koos voor de woonkamer, keuken en badkamer voor trendy en natuurlijk; Bamboe jaloezieën. In de woonkamer 3 elektrisch bediende jaloezieën, dit vanwege de afmeting en het gewicht van het product, zo heb je er lang plezier van!

Vloer-metamorfose in Leusden

Deze woning kon wel wat sfeer en warmte gebruiken, dit hebben wij gecreëerd door over de huidige tegelvloer een COREtec PVC vloer te leggen. Deze vloer behoeft geen voorbereiding als sloopwerk of egalisatie, het kan zo over de tegelvloer gelegd worden.

Duette's t.b.v. nieuwbouwwoning De Meern

Een nieuw gebouwde woning aan de rand van het Maximapark voorzien van duette's. T.b.v. 1e en 2e verdieping (slaapkamers) verduisterende duette's en t.b.v. begane grond lichtdoorlatende duettes.

Woonboerderij in Kockengen

Deze prachtige woonboerderij was toe aan nieuwe vloerbedekking. De bewoners hebben altijd tapijt in hun woning gehad en dat moest het nu weer worden. Na het stofferen van de gehele eerste verdieping, mocht toch ook de trap en de hal van de begane grond opnieuw gestoffeerd worden.

Inbetweens t.b.v. erker in IJsselstein

Deze erkers verdiende een "update", de oude vouwgordijnen waren op en de bewoners wilden graag elektrische raamdecoratie, zodat deze op afstand bediend kunnen worden wanneer zij in hun vakantiewoning verblijven.

Begane grond en 1e verdieping in Vinkeveen voorzien van een mooie vinylvloer

Bijna de gehele woning voorzien van een mooie Interfloor vinylvloer. Sfeervol, stijlvol en warm. Zelfs de trap met hetzelfde vinyl gestoffeerd, zo creeer je rust en eenheid in de woning.

Traprenovatie Wilnis

Deze verouderde trap, waar inmiddels 30 jaar niets meer aan gedaan was, mocht gerenoveerd worden. Hier is gekozen voor PVC overzettreden, voorzien van aluminium strip met het anti-slip effect. Deze mensen kunnen weer in stijl de trap op!

Stofferen kantoor in Breukelen

In samenwerking een kantoor in Breukelen gestoffeerd.
Foto 1: Kleurplan van MP Interieur. Foto 2 en 3: Kantoor gestoffeerd, PVC click vloer en gordijnen van 4yourLIVING. Foto 4: Sleutelbord aan de muur, ontworpen door MP Interieur, gemaakt door 4yourLIVING (plaat bekleed met zelfde stof als gordijnen).

Marmoleum t.b.v. eerste verdieping in Maarssen

Nieuwe bewoners willen natuurlijk ook dat alles nieuw wordt in een bestaande woning. Wij mochten hier een marmoleum vloer leggen op de gehele eerste verdieping, maar voor het zover was moest natuurlijk eerst de oude vloer verwijderd worden. Van oud, naar nieuw!

Stofferen complete eerste verdieping in Breukelen

De vloer, inclusief trap voorzien van tapijt, nieuwe gordijnen t.b.v. masterbedroom, nieuwe gordijnen en lamellen t.b.v. logeerkamer ("Retro" kamer) en nieuwe gordijnen t.b.v. hobbykamer. Compleet in het nieuw dus!

Stofferen huisartsenpraktijk in Utrecht

Een huisartsenpraktijk in Utrecht voorzien van tapijt. Wachtkamers, spreekkamers, trappen en bordes. Hier is gebruik gemaakt van tapijt met Solution Dyed garen. In tegenstelling tot gangbare tapijtgarens – waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is – zijn SDN-garens door en door geverfd. Hierdoor is het tapijtgaren UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk.