INTERIEURONTWERP- EN STYLING

 

 


Wij werken samen met interieurontwerpsters en stylisten zodat wij je het complete pakket kunnen bieden als het gaat om het inrichten, stylen en aankleden van je woning, kantoorpand of bedrijfsruimte. Graag stellen wij onze interieurstylisten- en ontwerpsters aan je voor:

 

Ik ben Marie-José van Vliet, onafhankelijk interieurstyliste van Styling by Marie.

Met passie en vakkennis ga ik graag met je aan de slag om een perfect stijladvies aan te bieden. Huis of werkplek, voor elke ruimte die een nieuwe look vraagt vinden we samen de oplossing. In het ene geval kan dat simpelweg een kwestie van een nieuw vloerkleed zijn, in het andere geval een geheel nieuwe styling in materiaal, kleur en accessoires.

Als onafhankelijk interieurstyliste werk ik met open vizier en eigen creativiteit. Ik richt mij volledig op jouw wensen en samen ontdekken we wat het beste bij jou past. Tot snel!
 

 

Ik ben Jolanda Meijndert van Unik Styling. Als interieurstylist is het mijn doel om mijn klanten te helpen hun droominterieur te creëren. 

Ik heb een passie voor wonen en kleuren, ik ben creatief, sociaal en enthousiast.
Heb je "woonproblemen" of sta je voor een verbouwing of verhuizing, waarbij je niet weet waar te beginnen? Ik help je graag.
"Door mijn ervaring kan ik je huis of thuiswerkplek weer een bron van rust en inspiratie laten zijn. De basis in huis is de vloer, raambekleding en kleurkeuze. In mijn rol als stylist heb ik geleerd hoe belangrijk dit is voor het complete plaatje. Als je van tevoren een compleet interieurplan hebt, zie je het eindplaatje en kun je veel sneller handelen!

 

 

 


Jolanda en Marie José zijn op afspraak beschikbaar, deze afspraak kan bij ons in de winkel plaats vinden, maar ook bij u thuis!
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek:  06-42426818 /  085-4011350.