INTERIEURONTWERP- EN STYLING

 

 

 

 


Wij werken samen met interieurontwerpsters en stylisten zodat wij je het complete pakket kunnen bieden als het gaat om het inrichten, stylen en aankleden van je woning, kantoorpand of bedrijfsruimte. Graag stellen wij onze interieurstylisten- en ontwerpsters aan je voor:

 

Ik ben Marie-José van Vliet, onafhankelijk interieurstyliste van Styling by Marie.
Met passie en vakkennis ga ik graag met je aan de slag om een perfect stijladvies aan te bieden. Huis of werkplek, voor elke ruimte die een nieuwe look vraagt vinden we samen de oplossing. In het ene geval kan dat simpelweg een kwestie van een nieuw vloerkleed zijn, in het andere geval een geheel nieuwe styling in materiaal, kleur en accessoires.

Als onafhankelijk interieurstyliste werk ik met open vizier en eigen creativiteit. Ik richt mij volledig op jouw wensen en samen ontdekken we wat het beste bij jou past.                 Tot snel!


 

Ik ben Marianne van de Peut van MP Interieur en geef interieuradvies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
 
Ben je toe aan een nieuw interieur voor je huis of kantoor? Komen jullie er samen niet uit, omdat jullie smaken totaal niet overeenkomen met elkaar? Dan kan ik een uitkomst voor jullie bieden.
Door smaken en stijlen te combineren kom je op ideeën die je zelf anders misschien nooit had bedacht. Ik haal je uit je comfortzone en laat zien wat er allemaal mogelijk is.
Door te zoeken naar de juiste indeling en kleuren en materialen ontstaat er een unieke sfeer die geheel aan jullie wensen en eisen voldoet.
 

 


Marie José en Marianne werken beide op afspraak in de winkel of bij u thuis. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek:  06-42426818 /  085-4011350.