speeddate interieurstyling   

• Ben je bezig met verbouwen en kom je niet uit de indeling?

• Wil je graag eens horen wat er in jouw woning allemaal mogelijk zou kunnen zijn?

• Wil je eens een frisse blik naar je inrichting laten kijken?

• Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze interieurstylisten en zou je graag kennismaken?

Kom naar onze SPEEDDATE INTERIEURSTYLING!

Nassau Wonen, Nassaustraat 17 in Maarssendorp.

Op vrijdagavond 18 oktober en zaterdagmiddag 19 oktober 2024 staan onze interieurstylisten, Jolanda en Marie José voor je klaar om je vragen te beantwoorden m.b.t. je interieur, indeling, kleuren enz... Op deze manier hopen wij je een richting te kunnen geven om jouw droominterieur te kunnen creëren, zodat jouw huis straks werkelijk jouw THUIS wordt!

Ik ben Jolanda Meijndert van Unik Styling. Als interieurstylist is het mijn doel om mijn klanten te helpen hun droominterieur te creëren.

Ik heb een passie voor wonen en kleuren, ik ben creatief, sociaal en enthousiast.
Heb je "woonproblemen" of sta je voor een verbouwing of verhuizing, waarbij je niet weet waar te beginnen? Ik help je graag.
"Door mijn ervaring kan ik je huis of thuiswerkplek weer een bron van rust en inspiratie laten zijn. De basis in huis is de vloer, raambekleding en kleurkeuze. In mijn rol als stylist heb ik geleerd hoe belangrijk dit is voor het complete plaatje. Als je van tevoren een compleet interieurplan hebt, zie je het eindplaatje en kun je veel sneller handelen!

Ik ben Marie-José van Vliet, onafhankelijk interieurstyliste van Styling by Marie.

Met passie en vakkennis ga ik graag met je aan de slag om een perfect stijladvies aan te bieden. Huis of werkplek, voor elke ruimte die een nieuwe look vraagt vinden we samen de oplossing. In het ene geval kan dat simpelweg een kwestie van een nieuw vloerkleed zijn, in het andere geval een geheel nieuwe styling in materiaal, kleur en accessoires.

Als onafhankelijk interieurstyliste werk ik met open vizier en eigen creativiteit. Ik richt mij volledig op jouw wensen en samen ontdekken we wat het beste bij jou past. Tot snel!

Samen met Sandra Wiebes van Nassau Wonen & 4yourLIVING bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos advies te ontvangen m.b.t. jouw interieur.
Wij hebben dan een half uur de tijd om jouw vragen te beantwoorden en wie weet kunnen wij dan ook alvast beginnen met het maken van een indeling
of moodboard.

Dit vind plaats bij Nassau Wonen, Nassaustraat 17 in Maarssendorp.
 

Mocht een half uur niet voldoende zijn, maar je hebt toch nog wel vragen of wenst graag een uitgebreider advies te ontvangen, geen probleem!
Wij maken graag een afspraak met je om, indien gewenst, bij je thuis de verdere ideeën en mogelijkheden uit te wisselen.

Speeddate interieurstyling:

Wanneer:

• Vrijdagavond 18 oktober van 19.00 - 21.30 uur

• Zaterdagmiddag 19 oktober van 13.00 - 16.00 uur

Waar:

Nassau Wonen, Nassaustraat 17 in Maarssendorp

 Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plaatsje in onze agenda

MEER OVER: