HARDE VLOER

Onder harde vloeren verstaan wij de vloeren die je in delen aan de ondergrond verlijmt, of "zwevend" aan elkaar legt. Een heel bekend voorbeeld hiervan is laminaat.


PVC

PVC is de laatste jaren in opmars gekomen en wordt steeds meer in woningen gebruikt. PVC vloeren verlijm je in delen op een geegaliseerde ondergrond, of kun je als click variant aan elkaar leggen Hiernaast is er ook nog een dikkere PVC, ca. 8mm, verkrijgbaar, waarmee je het egaliseren van de ondergrond veelal kunt voorkomen.

ONTDEK MEER OVER PVC VLOEREN

MARMOLEUM

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum vloeren. Duurzaam en gezond. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het wordt CO2 neutraal geproduceerd – zonder compensatie.
 

ONTDEK MEER OVER marmoleum VLOEREN

Vinyl

Op zoek naar een goed alternatief voor een PVC vloer? Zoek niet langer verder! PVC vinyl vloeren bieden de oplossing!
De viyl vloeren zijn een ware revolutie met de volgende voordelen t.o.v. een PVC stroken vloer,dit omdat de vinyl vloeren kamerbreed en vrijwel naadloos te leggen zijn.
 

ONTDEK MEER OVER VINYL VLOEREN

Laminaat

Laminaat is nog steeds een populaire vloer en dat is niet voor niets.
Laminaat is door de jaren heen seeds mooier en beter geworden en dankzzij de zo genoemde "Hydro Shield" goed toepasbaar in de vochtigere ruimtes als de keuken.
Er zijn vele soorten, kleuren en dessins denkbaar, maar de beste manier om dit te ontdekken is om het van dichterbij te bekijken.

Ontdek meer over laminaatvloeren

ZACHTE VLOER

Onder zachte vloeren verstaan wij tapijt en karpet. De vloer waarmee de stoffeerder een ware verandering kan brengen in een ruimte!


Tapijt

Tapijt wordt in de volksmond ook wel "vloerbedekking" genoemd, wat eigenlijk gek is, omdat alle soorten vloeren een vloerbedekking is!
Met tapijt haal je een stille, comfortabele en sfeerverhogende vloer in huis. Daarnaast heeft tapijt een akoestische werking.

ONTDEK MEER OVER TAPIJT

KARPET

Van vrijwel alle soorten tapijt kun je een karpet laten maken en met een karpet kan je de ideale combinatie maken met je (eventueel) harde vloer. Het verbind ruimtes met elkaar en is een welkome aanvulling op het interieur als het gaat om de akoestiek.
 

ONTDEK MEER OVER Karpetten