HARDE VLOER

Onder harde vloeren verstaan wij de vloeren die je in delen aan de ondergrond verlijmt, of "zwevend" aan elkaar legt. Een heel bekend voorbeeld hiervan is laminaat.

ZACHTE VLOER

Onder zachte vloeren verstaan wij tapijt en karpet. De vloer waarmee de stoffeerder een ware verandering kan brengen in een ruimte!

PVC

PVC is de laatste jaren in opmars gekomen en wordt steeds meer in woningen gebruikt. PVC vloeren verlijm je in delen op een geegaliseerde ondergrond, of kun je als click variant aan elkaar leggen Hiernaast is er ook nog een dikkere PVC, ca. 8mm, verkrijgbaar, waarmee je het egaliseren van de ondergrond veelal kunt voorkomen.

ONTDEK MEER OVER PVC VLOEREN

TAPIJT

Tapijt wordt in de volksmond ook wel "vloerbedekking" genoemd, wat eigenlijk gek is, omdat alles soorten vloeren een vloerbedekking is!

Met tapijt haal je een stille, comfortabele en sfeerverhogende vloer in huis. Daarnaast heeft tapijt een akoestische werking.

ONTDEK MEER OVER TAPIJT

MARMOLEUM

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum vloeren. Duurzaam en gezond. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het wordt CO2 neutraal geproduceerd – zonder compensatie. Marmoleum is er tegenwoordig ook als Click Marmoleum. Dit is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Natuurlijk en gezond. Marmoleum Click heeft een click met de natuur. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald kan worden.

ONTDEK MEER OVER marmoleum VLOEREN

KARPET

Van vrijwel alle soorten tapijt kun je een karpet laten maken en met een karpet kan je de ideale combinatie maken met je (eventueel) harde vloer.

ONTDEK MEER OVER Karpetten

Vinyl

Op zoek naar een goed alternatief voor een PVC vloer? Zoek niet langer verder! PVC vinyl vloeren bieden de oplossing!
De viyl vloeren van Interfloor zijn een ware revolutie met de volgende voordelen t.o.v. een PVC stroken vloer:
• Verkrijgbaar op een breedte van 400cm, hierdoor in de meeste ruimtes naadloos te leggen
• Egaliseren is niet altijd nodig.
• Gunstige prijs en toepasbaar in bijna alle woon- en werksituaties.