VERBOUWEN EN RENOVEREN

Naast het "aankleden" van je woning of kantoor staan wij ook voor je klaar als het gaat om het verbouwen en renoveren van je woning of bedrijfspand. Al ruim 15  jaar zijn wij op dit gebied actief en kunnen dan ook zeggen dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om ook jou te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor je woning of bedrijf.

VELUX® MONTAGEPARTNER

Als VELUX® montagepartner helpen wij je graag bij het vervangen van je oude dakraam, het plaatsen van een geheel nieuw dakraam en het realiseren van een VELUX® dakkapel of dakkapelserre.
Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing als het gaat om meer licht en frisse lucht in de woning of (slaap)kamer.
Wil je juist meer ruimte creëeren in een ruimte met schuine kap, dan is een VELUX® dakkapel(serre) misschien de juiste oplossing? Wij bespreken graag de wensen en daarbij passende mogelijkheden met je.

 MAATWERK

Heb je een beperkte ruimte of een ruimte met een afwijkende vorm en zou je deze ruimte graag willen benutten voor meer opbermogelijkheden? Standaard kasten passen vaak niet op deze plaatsen, maar er is een andere oplossing en dat is een kast op maat!
Kasten onder het knieschot (schuine kap), het dicht maken van een open trap en het maken van een trap eronder, een kast voor in een klein halletje, je kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben het vast al eens op mogen lossen.

ZOLDERVERBOUWING

Wanneer je een donkere rommelzolder hebt, maar wel een extra kamer in je woning kunt gebruiken, dan zijn er mogelijkheden om deze zolder hiervoor te benutten. Met simpele ingrepen (en soms wat uitgebreider) kun je van de zolder een mooie ruimte maken, al dan niet opgedeeld in 2 delen voor bijvoorbeeld slaapkamer en wasgelegenheid.
Door een VELUX® daglichtoplossing toe te passen wordt die donkere zolder een aangename lichte ruimte waar je lekker kunt werken of spelen. Wij bespreken ook graag de mogelijkheden van jouw zolder met je.