Avondrood

Dagelijks mag ik onze hond uitlaten en dat vind, meestal, een prettige bezigheid. Je bent een moment lekker buiten, in alle rust, je kan dan even tot jezelf komen.

Over het algemeen loop ik in de ochtend zo tussen 7.00 en 7.30uur mijn rondje met het hondje en in deze tijd van het jaar is dat zeker geen straf.
De zonsopkomsten zijn vaak een geweldige start van de dag!!

Maar….. afgelopen week liep ik ook ’s avonds mijn rondje met het hondje (en mijn gezin) en dat onder een geweldig avondrood! Ik kan daar zo van genieten en val dan vaak ook even helemaal stil. Fijn dat we telefoons hebben waar je mee kunt fotograferen, want ik MOET dat beeld wat ik dan zie gewoon vastleggen!! (om het vervolgens een half jaar later weer weg te gooien).
 

Het avondrood van afgelopen week kan ik jullie daarom echt niet onthouden!! :-)
 

Dit avondrood was een geweldig beeld en dit deed mij denken aan bepaalde kleuren binnen de gordijnstoffen die je in onze winkel kunt vinden.

Gordijnstoffen die werkelijk sfeer brengen in je woning en die ook nog eens een isolerende functie hebben in de wat koudere tijd van het jaar.
Daarnaast stoffen die de kamer net dat beetje extra aankleden, privacy verhogend zijn, maar overdag het licht mooi filteren zodat je van de zon kunt blijven genieten!!

Gordijnen zijn echte sfeermakers en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt in een ruimte. Iets wat voor in je eigen woning geen overbodige luxe is.

Zorg dus dat je je lekker voelt in je eigen huis en gebruik hiervoor DE gordijnstof die bij jouw en je woning past!

MEER OVER: