GORDIJNEN ZIJN DE SFEERMAKERS IN EEN WONING!

 

IN EEN INTERIEUR MAG TEXTIEL NIET ONTBREKEN. Niet alleen in de vorm van accessoires, maar juist ook door te kiezen voor mooie raamdecoratie!
Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waar het hangt. Daarnaast zijn gordijnen functioneel, ze filteren het licht, dragen bij aan een goede akoestiek en zorgen voor privacy.
Onder raamdecoratie verstaan wij gordijnen & verduisterende gordijnen en inbetween & vitrage.
Met kamerhoge gordijnen creëer je een stijlvolle en luxe sfeer. Ze bestaan uit één stuk stof, wat betekent dat er geen banen aan elkaar gestikt zijn en je dus een naadloos resultaat krijgt. De gordijnen vallen hierdoor mooier en er is geen patroonverlies.
Verduisterende (kamerhoge) gordijnen zijn vooral in je slaapkamer ideaal voor een aangename, rustgevende sfeer. Je houdt immers het licht tegen waardoor je optimaal tot rust kunt komen. Ook op een kantoor of in een televisie- of gamekamer is het fijn om zonlicht buiten te kunnen sluiten en biedt een verduisterend gordijn een oplossing.
Inbetweens zijn licht doorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Overdag geven ze net dat beetje extra privacy én ze werken licht verduisterend. Daarmee heb je het beste van twee werelden te pakken!

MEER OVER:

GERECYCLEDE GORDIJNSTOFFEN

Lees Meer

GORDIJNPLOOIEN

Lees Meer

ELEKTRISCHE GORDIJNEN

Lees Meer

GEVOERDE GORDIJNEN

Lees Meer