WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Sandra & Remko Wiebes en wij wensen je een woning die prettig aan voelt, zodat je je er werkelijk kunt ontspannen. En ook je werkplek moet een fijne plek zijn om effectief kunt werken!

Zoals wij al zeiden, de aankleding is hiervoor erg belangrijk, het creëert een gevoel en dat gevoel moet prettig zijn. Dus wanneer het om je interieur gaat bieden wij je onze hulp bij:
• De aankleding van je woning/kantoor of één of meerdere ruimtes.
• De inrichting van je woning/kantoor of één of meerdere ruimtes.
• De styling van je interieur.

Wil je je woning of kantoor (opnieuw) aan laten kleden en kan je wel wat advies gebruiken m.b.t. gordijnen, vloeren, binnenzonwering of traprenovatie? Wij bieden je een uitgebreide collectie waar ook jij jouw ideale vloer en gordijn kunt vinden!

Wij bieden je oplossingen als het gaat om:

Sandra Wiebes
 
Remko Wiebes

Indelen/stylen
Wil jij je woning of een verdieping van je woning anders indelen, maar weet je niet goed hoe? Samen met jouw wensen maken wij hier een ontwerp voor.

Of wil je je woning of een ruimte anders inrichten of restylen? Wij helpen je graag op weg bij de keuze van kleuren, materialen en meubels. Onze interieurstyliste staat voor je klaar voor een totaaladvies voor je woning.

Ook voor VELUX® dakramen is een mooie en sfeervolle raamdecoratie beschikbaar! Zo maak je van je dakraam een aangekleed item. Verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen, plisse?gordijnen en jaloeziee?n zijn voor het VELUX® dakraam verkrijgbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken, gewoon in je eigen omgeving, omdat wij geloven dat je alleen daar, waar het product gewenst is, de beste keuze kunt maken. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

Breng je liever een bezoek aan onze showroom, dit kan natuurlijk ook, wij maken graag een afspraak met je, de koffie staat klaar!