WIE ZIJN WIJ?

4yourLIVING is een moderne woonwinkel, onder de naam Nassau Wonen, in het hart van het karakteristieke Vechtdorp Maarsen.
Een bezoek aan onze winkel is dan ook goed te combineren met een wandeling door Maarssendorp, met verschillende winkels en eetgelegenheden, waar de winkeliers nog echte aandacht voor je hebben, met een echte ouderwetse dorpse service!
 

In onze winkel kun je terecht voor moderne raamdecoraties, traprenovaties en vloeren, met oog voor mens en natuur.
Neem onze collectie gordijnen van gerecyclede materialen, in vele dessins en mooie soepele stoffen. Of wat denk je van de Forbo linoleum vloeren, al jaren trendzetter als het gaat om natuurlijke grondstoffen.
Ook de collectie COREtec vloeren, met geintegreerde ondervloer, is een mooi voorbeeld van onze duurzame groene collectie.

Ons team:
4yourLIVING kan de echte klantbeleving en service alleen geven dankzij de inzet van ons eigen team:

Sandra
Sandra is eigenaar van 4yourLIVING en vrouw van Remko.
Sandra zal je in de winkel treffen met een luisterend oor naar jouw wensen en kan dan uit onze mooie collecties de items halen waar jij blij van wordt. Of het gaat om harde of zachte vloeren. Raamdecoratie en gordijnen, traprenovaties of wanddecoratie. Sandra weet alles te combineren naar jouw wens.

Remko
Remko is de man van Sandra en mede eigenaar van 4yourLIVING VOF
Remko houdt zich hoofdzakelijk bezig met kleine verbouwingen, traprenovaties en VELUX® dakramen. Een enkele keer staat hij als back up in de winkel en zal hij je adviseren vanuit zijn, vooral praktische, kijk op wonen en interieur. Regelmatig komt hij met ideeën of oplossingen waar je nooit aan gedacht zou hebben, of die andere woonwinkels te ingewikkeld vinden.

Hennie
Hennie is onze tovenaar met een mes. Alle vloerbedekking die snijdbaar is plaatst Hennie tot in detail. Trappen stofferen, slaapkamer, overlopen of complete woningen in tapijt, vinyl, PVC of linoleum kennen weinig geheimen voor hem.
Daarnaast monteert Hennie raamdecoraties en gordijnen en zult u hem als eerst ontmoeten wanneer er een inmeetafspraak met u is gemaakt.

Joey
Joey is de oudste zoon van Remko en Sandra en werkt graag en hard. Naast af en toe zijn moeder gezelschap houden in de winkel, waar hij niet te beroerd is om ook even mee te denken met klanten en ze de collecties te laten zien, assisteert hij regelmatig zijn vader, het liefst met VELUX® dakramen. Daarnaast is hij ook Hennie altijd graag van dienst wanneer er extra handen nodig zijn.

Chris
Chris is de jongste zoon van Remko en Sandra. Chris houdt van gezelligheid en lekker rommelen tussen de productstalen in de winkel, het liefst met een gezellig muziekje erbij. Op zijn tijd gaat Chris met Hennie mee op pad voor hand en spandiensten. Daarnaast zet hij zich graag in wanneer er weer een order werkkleedjes verzendklaar gemaakt mogen worden.

Caesar
En natuurlijk niet te vergeten onze grote trouwe vriend Caesar.
Dit is natuurlijk de familiehond van Remko, Sandra, Joey en Chris, maar ook in de winkel is hij regelmatig te vinden.
Caesar is altijd in voor een aai over zijn bol, dus kom hem gerust eens opzoeken.


Wij wensen je een woning die prettig aan voelt, zodat je je er werkelijk kunt ontspannen. En ook je werkplek mag een fijne plek zijn om effectief te kunnen werken!

Zoals wij al zeiden, de aankleding is hiervoor erg belangrijk, het creëert een gevoel en dat gevoel moet prettig zijn. Dus wanneer het om je interieur gaat bieden wij je onze hulp bij:
• De aankleding van je woning/kantoor of één of meerdere ruimtes.
• De inrichting van je woning/kantoor of één of meerdere ruimtes.
• De styling van je interieur.

Wil je je woning of kantoor (opnieuw) aan laten kleden en kan je wel wat advies gebruiken m.b.t. gordijnen, vloeren, binnenzonwering of traprenovatie? Wij bieden je een uitgebreide collectie waar ook jij jouw ideale vloer en gordijn kunt vinden!

Wij bieden je oplossingen als het gaat om: