PLISSÉ & DUETTE

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken.

Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Top down bottom up
Plissé en duette op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen ook naar eigen wens regelen. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het gordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten. Dit maakt de plissé en duette op maat onwijs praktisch in gebruik.

Dag & Nacht model
Je hebt de mogelijkheid om in één duette of plissé zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

Energiebesparend
De zomers worden steeds warmer. We willen de warmte graag buitenhouden. De duette is dan een geschikte keuze. Dit raamdecoratie product heeft een isolerende eigenschap. Het houdt de warmte tegen in de zomer en voorkomt in de winter dat de warmte via het raam naar buiten gaat. Deze isolerende eigenschap komt door de honingraatstructuur van de duette. De twee geplisseerde stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden. Hierdoor wordt de lucht in de honingraatstructuur vastgehouden. Dit maakt het Duette® gordijn een warmtewerend raamdecoratie product.

De duette houdt niet alle warmte buiten, maar in ieder geval wel een groot gedeelte. Je kunt het Duette® gordijn combineren met gordijnen om extra warmte buiten te houden. Buitenzonwering houdt ook veel warmte tegen. Hoe koeler het glas aan de buitenzijde blijft, hoe koeler het binnen blijft.