BLOG & VLOG

RAAMDECORATIE-TRENDS 2022.

 

EYECATCHER


 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: donkere raamdecoratie is een trend waar je een beetje lef voor nodig hebt. Je krijgt daar dan wel een spectaculair resultaat voor terug! Vooral zwarte raamdecoraties zijn een echte eyecatcher, die ervoor zorgen dat andere kleurrijke elementen in jouw huis nog meer naar voren komen.

Donkere raamdecoraties zijn ook een uitstekende keuze voor de slaapkamer wanneer je op zoek bent naar raambekleding die weinig licht doorlaten.

BACK TO THE 90'S


 

Vintage stoffig en saai? Welnee!! De nostalgische woonstijlen van de jaren ’70 en ’90 zijn weer helemaal terug van weggeweest. En wanneer je er een moderne twist aan geeft krijg je een waanzinnige combinatie.

Raamdecoratie uit de jaren ’70 kenmerkt zich door grafische printjes en uitgesproken kleuren, zoals okergeel, paars en groen. Of kies net zoals in de urban ‘90s voor felgekleurde of donkere gordijnen die goed passen bij ruige materialen zoals beton en staal.

SFEERVOL & MULTIFUNCTIONEEL


 

Jaloezieën zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook gemakkelijk te combineren met vrijwel elke woonstijl. Handig!

Het voordeel van multifunctionele jaloezieën is dat je zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Ideaal wanneer je veel licht wilt binnenlaten of op andere momenten juist meer privacy wenst. Voor een extra sfeervol effect ga je voor zwarte houten jaloezieën. Dit geeft jouw huis een strakke uitstraling waar je u tegen zegt.

 

Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom!

Wij laten je graag alle mogelijkheden zien die de collecties van Zonnelux en Toppoint te bieden hebben!