BLOG & VLOG

Iedere woning en interieurstijl is uniek, hoewel nagenoeg iedere woning wordt voorzien van raambekleding. Maar hoe kom je er achter welk product het beste bij jou past? Dat kan natuurlijk door een interieurspecialist te bezoeken, maar in deze blog beantwoorden wij alvast de meest gestelde vragen...

 

 


Lekker slapen

Hoe helpen gordijnen je bij het bereiken van een goede nachtrust?
Wat voor soort gordijnen zijn er allemaal om het in je slaapkamer lekker donker te maken?
Wat zijn de voordelen van gevoerde gordijnen?
Het is bewezen: Als je goed slaapt ben je overdag scherper en voel je minder stress. Je stofwisseling werkt beter en je hebt minder kans op chronische aandoeningen.


 De Groene revolutie

In onze voortdurende zoektocht naar duurzame en milieuvriendelijke opties in ons dagelijks leven, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de keuzes die we maken bij het inrichten van onze woningen. Wij begrijpen dat de producten die wij creëren niet alleen een esthetische toevoeging zijn aan de leefruimte, maar ook een impact hebben op de wereld om ons heen.

Daarom zetten we ons in voor een zorgvuldige ontwikkeling van gordijnstoffen ...
 


Combineren binnen je interieur

Jawel, ook ik vind het lastig om matchende materialen bij elkaar te vinden, maar doordat wij net zelf ons hele huis verbouwd hebben, moest ook in aan de slag met mijn interieur!
Mixen en Matchen geeft inzicht in je voorkeuren. Door verschillende materialen en kleuren bij elkaar te leggen krijg je al gauw een beeld waar jouw voorkeur qua kleur-soort en stijl ligt. Hierdoor creëer je een geheel eigen woonstijl!


4 goede redenen om voor tapijt te kiezen!
 

Voelt jouw vloer ook steeds kouder en harder aan nu de donkere en gure dagen van start gegaan zijn? En ben je misschien toe aan een nieuwe vloer, of heb je verbouw plannen?
Tapijt is DE perfecte vloerbekleding voor een zachte ondergrond en heerlijk warme voeten. Het is zacht, behaaglijk, straalt luxe uit en is onmisbaar in een gezellige en sfeervolle woning.
Wij vinden tapijt echt een aanrader voor een sfeervol en warm interieur en geven je graag 4 redenen zodat je ontdekt wat de voordelen van tapijt in jouw interieur kunnen zijn.

 

 


Avondrood

Dagelijks mag ik onze hond uitlaten en dat vind ik, meestal, een prettige bezigheid. Je bent een moment lekker buiten, in alle rust, je kan even tot jezelf komen.
Over het algemeen loop ik in de ochtend, zo tussen 7.00 en 7.30 uur mijn rondje met het hondje en in deze tijd van het jaar is dat zeker geen straf! De zonsopkomsten zijn vaak een geweldige start van de dag!! Maar.....afgelopen week liep ik ook 's avonds mijn rondje met het hondje (en gezin) en dat onder een geweldig avondrood!
Ik kan daar zo van genieten en val dan vaak ook even helemaal stil. Fijn dat we telefoons hebben waar we mee kunnen fotograveren, want ik MOET dat beeld wat in dan zie vastleggen! (om het vervolgens een half jaar later weer weg te gooien).


LONDEN, EEN VERRASSENDE STAD en stof!

3 dagen in Londen, je raakt niet uitgekeken!
Wat een geweldige stad is dat.

Elk jaar gaan mijn zus en ik een weekendje samen weg, eerst ging onze moeder ook mee, maar sinds haar overlijden hebben wij dit samen voort gezet. De zus van onze moeder woont in een buitenwijk van Londen en zo ontstond ineens het idee om dit jaar ons weekend samen in Londen door te brengen.

Wij zijn 3 dagen in londen geweest en we konden maar 1 conclusie trekken, wat een verrassende stad is dat!

Het meest indrukwekkend......