Breng de

natuur

in huis met

gordijnen

gemaakt uit

natuurlijke

materialen!

Betreed een wereld van duurzame luxe met de bio-based stoffencollectie, waar natuurlijk materialen als wol, linnen, bamboe, jute en katoen samenkomen in een harmonie van comfort en stijl.

Omarm het voordeel van de bio-based stoffen, die niet alleen afkomstig zijn van hernieuwbare grondstoffen, maar ook CO2 opnemen tijdens hun groei. De grondstoffen kunnen steeds opnieuw geoogst of gewonnen worden.


De stoffen met het bio-based label zijn 100% samengesteld uit deze milieuvriendelijke vezels, waardoor ze niet alleen een elegantie toevoegen aan je interieur, maar ook eenvoudig recyclebaar zijn. Met een focus op een groenere toekomst, kan je de keus maken doe zowel stijlvol als eco bewust is!


Kies voor comfort,

kies voor stijl,

kies voor duurzaamheid!Wollen gordijnen

Waan je in de luxe van wollen gordijnen, vakkundig vervaardigd van de haren van schapen. Bij ons staat dierenwelzijn voorop, daarom is onze wol mulesingvrij.

De unieke kroezing van wol zorgt voor veerkracht, waardoor de stof niet kreukt, zijn vorm behoudt en weinig slijt. Wol, met zijn natuurlijke eigenschappen zoals brandvertraging, geluidsabsorberend, antistatische vermogen en geur- en vlekweerstand, biedt naast deze meerwaarde ook warmte in je interieur.Kies voor tijdloze elegantie en natuurlijke warmte en ga voor 100% wol: closest to nature.

Lees hier meer over wollen gordijnen

Katoenen gordijnen

Uit de zachte pluizen van de katoenplant groeit in 100 dagen een volgroeide en bloeiende plant. Het duurt dan nog 60 dagen tot de zaadpeulen openbarsten en de kostbare katoenvezels tevoorschijn komen.

In onze bio-based collectie wordt BCI-katoen vervaardigd. Dit betekent dat er minder water en minder bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en dat er aandacht is voor bodemgezondheid en milieu.

Katoen is geliefd om zijn zachtheid, soepelheid en ademende eigenschappen.

Breng de schoonheid van de natuur naar binnen door te kiezen voor duurzame en stijlvolle katoenen gordijnen in jouw interieur.

Lees meer over katoen

Bamboe gordijnen

Ontdek de zachte natuurlijke pracht van bamboe. De bamboeplant groeit in slechts 45 tot 60 dagen uit in een indrukwekkende plant van wel 23 meter hoog. Deze groeiwijze is wat bamboe milieuvriendelijk maakt.

Bamboe, van nature antibacterieel, behoudt deze kwaliteit in ons ongeverfde doek. Onze bamboestoffen zijn zacht, soepel, antistatisch en kreuken nauwelijks.

Voeg een vleugje natuurlijke luxe toe aan jouw huis en geniet van een gezondere leefomgeving. Breng met onze 100% bamboe gordijnen natuurlijke schoonheid in jouw interieur.
 

Lees hier meer over bamboe gordijnen

jute gordijnen

De natuurlijke touch van jute, een tijdloze vezel met een rijke geschiedenis. Uit de stengels van de juteplant wordt deze sterke stof vervaardigd. Doordat de planten gedijen in natte en warme klimaten hebben ze slechts vier tot zes maanden nodig om uit te groeien tot een drie meter hoge plant, waarna ze geoogst kunnen worden.

Jute staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waarbij onregelmatigheden in structuur de natuurlijke charme van de vezel benadrukken.

Voor een stoer en tijdloos uiterlijk, adviseren we onze gordijnen met extra lengte op de vloer te laten maken. Kies voor de warme en authentieke uitstraling van jute.
 

Lees hier meer over jute

Linnen gordijnen

Ontdek de tijdloze schoonheid van linnen: een eco vriendelijke keuze met een verhaal. In slechts 100 dagen groeit de vlasplant uit tot een verfijnde vezel, klaar om tot leven te komen. Het soepele, gewassen linnen geeft je interieur binnen no-time een relaxte en pure uitstraling.

Door de natuurlijke glans en mooie structuur staat linnen bekend om zijn unieke karakter. De onregelmatigheden in de stof vormen de charme van deze natuurlijke vezel.

Elk seizoen komt tot leven met linnen, dat zich aanpast aan de temperaturen. En hier is een tip - laat linnen met overlengte confectioneren voor de perfecte look.

Lees hier meer over linnen

MEER OVER:

BAMBOE GORDIJNEN

Lees Meer

NATUURLIJKE ELEGANTIE MET JUTE

Lees Meer

BETOVERENDE WOLLEN GORDIJNEN

Lees Meer

DE MAGIE VAN LINNEN GORDIJNEN

Lees Meer

MOOIE KATOENEN GORDIJNEN MET KEURMERK

Lees Meer