Maximaal woongenot met buitenzonwering

Is je huis in de zomer te warm en heb je last van hinderlijke schittering door direct zonlicht op je ramen? Brandt de zon bij warme dagen op je terras zodat je niet optimaal kunt genieten van de mooiste zomerdagen?

Misschien stook je in de winter wat minder om kosten te besparen, maar zit je er niet zo behaaglijk bij als je zou willen? Wellicht ervaar je onvoldoende privacy doordat voorbijgangers bij je naar binnen kunnen kijken, of lig je 's nachts wakker door lichtinval of zorgen over inbraak?
 

Wat je uitdaging ook is, gun jezelf meer wooncomfort met

zonwering op maat! Laat je ontzorgen van advies tot en met montage.

Stop onaangename temperaturen in huis

Op warme dagen je huis koel houden valt niet mee. Hoe zorg je voor genoeg zonwering, maar profiteer je tegelijk van voldoende daglicht in de zomer? Het type zonwering screen is hiervoor de perfecte oplossing. Ze werken zonwerend, maar laten voldoende daglicht door om geen opgesloten gevoel te krijgen.

Een screen wordt in zijn geheel verticaal op het kozijn voor het raam gemonteerd. hierdoor is deze minder gevoelig voor wind, mede doordat het doek in een ritgeleiding zit.

Laat de zon geen spelbreker zijn

In huis lopen de temperaturen al snel op bij felle zon. Dus hoe zorg je nu voor voldoende schaduw binnen, zonder je huis te verduisteren? Een zonnescherm (ook wel terrasscherm of knikarmscherm genoemd) biedt het beste van twee werelden.

Door te kiezen voor een terrasscherm verbeter je je binnenklimaat, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een donker huis of een opgesloten gevoel. Aanvullend zit je onder een elektrisch zonnescherm heerlijk beschut op je terras of balkon. 

Verlaag je energiekosten en verklein de kans op inbraken met een rolluik

In de winter je huis warm houden zonder dat je stookkosten oplopen is een uitdaging. En hoe maak je je huis veiliger tegen inbraken, of demp je effectief omgevingsgeluid? Elektrische rolluiken laten plaatsen is in alle gevallen de oplossing.

Rolluiken houden in de winter de warmte in huis beter vast. Daarnaast houden ze in de zomer juist de warmte buiten. Zo profiteer je in zomer en winter van de isolerende werking van rolluiken.

Heb je last van geluid van buitenaf? In de lamellen zit een geluidswerende stof – pur – waardoor rolluiken ook geluidswerend zijn.


Samenwerking met Herremans Zonwering

Voor al deze mogelijkheden voor buitenzonwering kunt u in onze winkel terecht, wij bieden u dit aan in samenwerking met Herremans Zonwering.
Jeroen Herremans is al meer dan 25 jaar met veel plezier en vakmanschap actief in het monteren van de diverse soorten buitenzonwering. Hij zal u dan ook bezoeken wanneer u meer wilt weten m.b.t. de mogelijkheden voor de best passende zonwering voor uw woning.