PVC VLOEREN

PVC vloeren zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als 'namaak' door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was (je kwam op verschillende plekken dezelfde 'knoest' tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren hebben deze esthetische nadelen niet meer!

Naast de houtlook biedt PVC ook de looks van beton, ceramic en marmer.

MONTINIQUE PVC DE MEEST MATTE NATUURLIJKE PVC

Montinique pvc vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte pvc. Een collectie met 18 kleuren die afgestemd zijn op de Trend van vandaag, 4 kleuren uit de trend collectie zijn ook nog eens leverbaar als visgraatvloer, hierdoor is de vloer prachtig te combineren met de breedte plank als band en bies. Montinique pvc is ftalaatvrij en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant.

De voordelen van Montinique PVC:

  • Natuurgetrouwe Register embossing
  • Greenlabel (ftalaatvrij)
  • Onderhoudsarm
  • Emissie arm A+
  • Toepasbaar in vochtige ruimte
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Demping loopgeluid ca 5 dB
  • Brede en lange plank
  • Harde, matte PU-beschermingslaag
  • Maar liefst 20 jaar garantie

Stijlvolle & duurzame vloeren

Er is geen vloer zoals een COREtec®: 100% waterdicht, esthetisch, uitzonderlijk duurzaam en gemakkelijk te installeren en te reinigen. Zo ben je altijd zeker van je vloer.
Elk interieur is anders. Zo ook de COREtec collecties. Ontdek wat elk van hen uniek maakt op het gebied van esthetiek, prestaties en onderscheidende kenmerken.

Ontdek een scala aan stijlvolle vloeren in trendy kleurvariaties en vind de vloer die bij je meubels en interieur past.

 

COREtec vloeren zijn ontworpen om op te leven!

Je vind bij ons de volgende collectie's van COREtec:

Stuk voor stuk collectie's met veel variatie in patroon als planken, visgraat en tegel, maar ook de kleuren mogen er zijn! Van natuurlijk eik tot beton en dat zie je niet alleen, je voelt en hoort het ook!
Door de onderlaag van kurk voelt de vloer warm aan, absorbeert het geluid, vangt het oneffenheden op en biedt het een natuurlijke bescherming tegen schimmel.
Vloeren voor een gezond interieur
COREtec®-vloeren dragen bij tot gezondere leef- en werkomgeving. De vloeren voldoen aan de eisen van heel wat duurzaamheidslabels en -certificaten. Het GREENGUARD GOLD -certificaat geldt als een van de strengste ter wereld en gaat verder dan de A+-rating voor binnenluchtkwaliteit. Deze vloeren stoten ook weinig vluchtige organische stoffen (VOS) uit, zijn astma- en allergievriendelijk en vrij van ftalaten en zware metalen, zoals lood.
Vloeren die een leven lang mee gaan
Bij COREtec® gelooft men in een wereld waarin dingen lang meegaan. Omdat zij duurzame vloeren maken die tegen een stootje kunnen, hoef je je vloer niet elke 10 of 15 jaar te vervangen en vermijden we heel wat afval. Die filosofie vertaalt zich in onze verregaande garanties: levenslange garantie voor residentieel gebruik, 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.


NON PVC

Een vloer die lijkt op PVC, voelt als PVC en klinkt als PVC, maar het is GEEN PVC!!
In tijden waarin duurzamahedi en ecologische producten een steeds balangrijkere rol gaan spelen is het niet meer dan logisch dat er een duurzame/ecologische collectie vloeren op de markt komt.
De BALANCE
Een vloerencollectie gemaakt TPU (Thermoplastic Pu) en PET (thermoplastisch polyester), bestanddelen dit ook gebruikt worden in o.a. drinkflessen en speelgoed.
De Balance heeft een hoge slijtvastheid, is vrij van chloor en metalen, is waterbestendig, zeer geschikt voor gebruik met vloerverwarming en 100% recyclebaar.

Een collectie die bestaat uit 7 designs en door de unieke samenstelling en productiemethode is de kwaliteit vergelijkbaar met die van een PVC vloer.