Londen, een zeer verrassende stad!

3 dagen in Londen, je raakt niet uitgekeken!
Wat een geweldige stad is dat.

Elk jaar gaan mijn zus en ik een weekendje samen weg, eerst ging onze moeder ook mee, maar sinds haar overlijden hebben wij dit samen voort gezet. De zus van onze moeder woont in een buitenwijk van Londen en zo ontstond ineens het idee om dit jaar ons weekend samen in Londen door te brengen.

Wij zijn 3 dagen in londen geweest en we konden maar 1 conclusie trekken, wat een verrassende stad is dat!

Het meest indrukwekkend...... de Tower Bridge, een heel imposant bouwwerk en ze lieten ons zelfs nog zien dat het eigenlijk gewoon maar een ophaalbrug is, dat terwijl we net even wat zaten te drinken bij de naast gelegen Tower of Londen.
Dan de Big Ben, die toren heet niet voor niets de BIG Ben, met aan de overkant de London Eye......die ging ons alleen toch wel wat te hoog, dus die hebben we links laten liggen.
Even verderop liepen we zo tegen Westminster Abbey aan, The Royal Church, een kerk volgens mij zo groot als onze eigen woonplaats!
En natuurlijk brachten we ook een bezoek aan Buckingham Pallace, het koninklijk paleis van de stad. Charles en Camille waren thuis, want de vlag wapperde vrolijk, dus we hebben even lekker een bakkie tea bij ze gedronken.

Zo hebben we in een paar dagen tijd de goed bewaarde oudheid van deze stad kunnen bewonderen!
Maar niet alleen het centrum, de plaats Greenwich waar wij verbleven was ook een belevenis opzich. Je liep daar van de ene verrassing in de andere! Rechtreeks van de gezellige Greenwich Market, links de hoek om, zo kom je midden op een plein ineens een groot schip tegen (de Cutty Sark), omgeven door een cultureel centrum, dat helaas wel. Maar wie verwacht dat nou, ineens midden op een plein een schip aan te treffen??

Ik vond Londen een verwennerij!
 

Maar wat heeft ons bezoek nu te maken met raamdecoratie
of vloeren
...

Dat zal ik je vertellen!!
Onlangs hebben wij een mooie gordijnstof toe mogen voegen aan onze collectie en je raad het al.... Deze stof heeft de naam Londen! Een glansrijke stof met een speels dessin! Deze stof zouden ze in het hotel waar wij verbleven goed kunneng ebruiken, want de gordijnen lieten daar wel wat te wensen over ;-)
Deze stof moet je echt even komen bekijken, het is weer eens iets anders dan anders en alles behalve saai t.o.v. de effen stoffen die we voornamelijk voor de ramen in ons land terug zien.
In deze stof zit een verrassend patroon en is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, dus ook hierin is vast een kleur te vinden die in jouw woning past.
Kom deze (en alle andere stoffen) in onze winkel bekijken en kom er achter wat het beste bij jou past. Welkom!!

 

MEER OVER: