Akoestische panelenVerbeter de akoestiek in uw woning met wandpanelen

Een akoestisch wandpaneel zorgt voor het minimaliseren van galm in huis, hierdoor voelt een ruimte prettiger aan en kom kan je volledig in de ruimte tot rust komen.


Verlaag het geluidsniveau in uw woning met Akupanel, dat een uiterst stijlvolle oplossing biedt in de vorm van houten lambrisering, met als bijkomend voordeel de akoestische eigenschappen.

Ideaal voor iedereen die geluidsproblemen als echo en galm ervaart.
De Akupanel-wandpanelen hebben een goede geluidsabsorptie en zijn daarom een goede oplossing om de problemen tegen te gaan.
Akupanel is geschikt voor huishoudelijke en commerciële gebouwen en kan worden gebruikt om het geluid binnen een ruimte te veraangenamen. Ook helpt het om het geluid binnen een ruimte te houden waardoor er rondom die ruimte minder hinder ontstaat.

Stijlvolle looks en akoestische eigenschappen

Met zijn geweldige uiterlijk is het een ideale muurbekleding voor mensen die graag muziek luisteren of spelen op een hoog volume en buren hebben die dat wat minder kunnen waarderen!

Iedereen die ervoor kiest om vanuit huis te werken of een thuiskantoor heeft, kan Akupanel ook een geweldige oplossing vinden, omdat het niet altijd gemakkelijk is om een ​​huis te delen met andere bewoners wanneer u zich probeert te concentreren.
 

Milieuvriendelijke wandpanelen

Momenteel zijn de wandpanelen verkrijgbaar in 8 verschillende kleurafwerkingen. Elk paneel is vervaardigd uit een reeks lamellen die vastgeniet zijn op een materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen, het PET-vilt. Akupanel wordt vervaardigd uit gerecyclede materialen, is milieuvriendelijk en FSC © -gecertificeerd.Verlaag op een trendy manier het geluidsniveau in uw woning of commerciëel pand en kies voor stijlvol Akupanel.


Houtskool
Naturel - grijs vilt
Rustiek Eiken
Zwart

Verouderd Eiken
Naturel - zwart vilt

Walnoot

Blank Eiken