4 goede redenen om voor tapijt te kiezen!

Voelt jouw vloer ook steeds kouder en harder aan nu de donkere en gure dagen van start gegaan zijn? En ben je misschien toe aan een nieuwe vloer, of wil je
verbouwen? Tapijt is de perfecte vloerbekleding voor een zachte ondergrond en heerlijk warme voeten. Het is zacht, behaaglijk, straalt luxe uit en is onmisbaar in een gezellige en sfeervolle woning.
Wij vinden tapijt dus echt een aanrader voor een sfeervol en warm interieur en geven je graag 4 redenen zodat je ontdekt wat de voordelen van tapijt in je interieur kunnen zijn.


 

Harde vloer? Kies voor een zacht tapijt!

Heb je vaak last van koude voeten of vind je jouw vloer net iets te hard? Van alle soorten vloeren voelt tapijt het zachtst aan en kan het meer warmte vasthouden dan bijvoorbeeld een houten vloer, waardoor het lekker warm is voor de voeten.
Tapijt kan zelfs gebruikt worden bij vloerverwarming, een warmere vloer bestaat simpelweg niet!

Ideaal om je trap mee te bekleden
Het bekleden van je trap met tapijt biedt praktische voordelen. Tapijt op de trap zorgt voor een dempend effect en extra grip, waardoor geluiden worden gedempt en het risico op uitglijden wordt verminderd. Tapijt is een geweldige manier om je trap een nieuwe look te geven, terwijl het ook voordelen biedt aan het comfort, sfeer en veiligheid in huis.

Karpet op maat
Tapijt is niet alleen comfortabel, maar ook ideaal als op maat gemaakt karpet. Perfect voor gebruik op houten of harde vloeren. Karpetten kun je op iedere gewenste maat laten maken én het is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar, dus zo creëer je moeiteloos een vloerkleed dat perfect aansluit bij jouw stijl en interieur.

Minder stof in je woning
Het gebruik van tapijt in je huis gaat verder dan alleen comfort. Tapijt zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes vast gehouden worden in het tapijt en niet zomaar rond blijven dwarrelen. Dit draagt bij aan een schoner en gezonder binnenklimaat, maar maakt ook het onderhoud van je huis gemakkelijker. Zo geniet van een stofvrije omgeving.


 

Voor meer informatie over de werking van tapijt t.b.v. het woongenot en een gezonder binnenklimaat, zie deze video's:

MEER OVER: