LaminaaT 


Laminaatvloeren zijn nog steeds populair en dat is niet zo vreemd, want laminaatvloeren worden steeds beter! Een laminaatvloer is eigenlijk een papierdecor op een plaat HDF. Deze papierlaag wordt voorzien van een keiharde slijtlaag, met daarin een mooie houtnerfstructuur of synchroon lopende structuur geperst. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Voeg daar een waterbestendige toplaag met HydroShield aan toe en daar is jouw ideale vloer voor de keuken, badkamer, kantoor of woonkamer!
Het Soft Touch Mat effect geeft de indruk van een authentieke hout structuur en zorgt voor een zacht mat effect dat zijden zacht aanvoelt. Je zult versteld staan hoe deze vloer niet van echt is te onderscheiden. 

Het onderhoud van je laminaatvloer
Het onderhouden van een laminaatvloer is zeer eenvoudig. Een stofzuiger en licht vochtige doek zijn al voldoende en vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Zo blijft de vloer in topconditie voor jarenlang woonplezier.
Dagelijks onderhoud
Voor dagelijks onderhoud kun je een stofzuiger of wisser gebruiken. Voor vochtig onderhoud gebruik je een dweil met zuiver water of een professionele laminaatreiniger. Gebruik nooit andere onderhoudsproducten of detergenten om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Voorkom ook nat onderhoud en gebruik enkel een zeer goed uitgewrongen dweil. Laminaatvloeren zijn in de basis een watervast verlijmde HDF-plaat. Ondanks het relatief vochtbestendige karakter dient overtollig water onmiddelijk verwijderd te worden. 

Wat  ook bijdraagt aan een lange levensduur van je vloer is een goede schoonloopzone. Door een goede mat in de entree loop je vuil en vocht gemakkelijk onder je schoenen vandaan voor dat je de eerste stappen op de vloer zet.

Wij werken met 2 laminaatmerken:
• Beautifloor
• Rose laminaat van Headlam

Bij Beautifloor en Headlam zijn we ervan overtuigd dat onze laminaatvloeren niet alleen stijlvol en trendy zijn, maar ook ideaal zijn voor gebruik in jouw woning. Laat je huis stralen met de eigentijdse charme van onze vloeren. Kies voor kwaliteit en stijl met Beatifloor en Headlam!

MEER OVER: