Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten, kleuren en kwaliteiten.

Stijl, Kwaliteit, Eenvoud; Balterio Kliklaminaat
Van moderne patronen tot natuur getrouwe houtnerfstructuren, de laminaatvloeren van Balterio helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte. Welke stijl u ook kiest, u verkrijgt altijd een warm resultaat.
Balterio bestaat uit laminaatseries, van een exclusieve vloer met eikenhouten look tot een industriele vloer met een “gebruikte” look.   [meer informatie]

KliklaminaatQuick-Step
Quick-Step® is meester in het nabootsen van het karakter en het natuurlijke gevoel van een echte houten vloer en het waarheidsgetrouwe uitzicht en gevoel van tegels. Perfecte afwerking;
Quick Step Impressive Ultra

Een collectie extra dikke, slijtvaste laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. [meer informatie]

Saffier kliklaminaatSaffier
De Saffier kliklaminaat collectie staat garant voor 20 jaar ervaring, dankzij deze ervaring is nu de ultieme laminaatcollectie samengesteld die van alle markten thuis is en die aansluit op de laatste trends en geproduceerd met de nieuwste technische snufjes. Niet alleen is deze vloer bij de winkelier vertrouwd, ook meer dan 150.000 huishoudens zijn bekend met de kwaliteit van Saffier Vloeren. De huidige economische tijden maken het opknappen van een huis geen eenvoudige uitgave. Dankzij de Saffier (klik)Laminaat vloerencollectie kunnen wij dit een klein stukje aangenamer maken voor iedereen. Men krijgt namelijk een bewezen kwaliteitsvloer voor een aantrekkelijke prijs. De collectie bestaat uit 5 nieuwe series, samen circa 20 kleuren en bestaat uit een aantal decors met een speciaal gestructureerde toplaag, een aantal items extra lange delen en een aantal extra brede designs.

Lifestyle Interior Lifestyle kliklaminaat
U zoekt de sfeer van een houten vloer, maar hecht ook veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid? Lifestyle Interior heeft in hun laminaat collectie diverse kleuren kliklaminaat in zowel 2- als 4-groef, welke een perfecte combinatie zijn bij de karpetten en gordijnstoffen. De collectie laminaat vloeren is nu uitgebreid met 13 nieuwe kleuren. Verkrijgbaar met 4 V-groef en ook zonder groef. Toch warme voeten op uw kliklaminaat vloer, de laminaatvloeren van Lifestyle Interior zijn ideaal te combineren met de karpetten die u vindt op onze pagina tapijt en karpetten.

Houdt uw kliklaminaat vloer mooi:
Het belangrijkste begin bij onderhoud is de entree. Een goede schoonloop-zone houdt een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt zeker bij tot een langere levensduur van uw kliklaminaat vloer. Zie hiervoor ook onze pagina over schoonloopmatten.

Weet waar je aan toe bent!
Zie onze indicatieprijzen.

 

Wij streven ernaar u de juiste vloer te laten kiezen, dé vloer die bij ú en uw woning past! Daarom komen wij vrijblijvend en kosteloos met onze laminaatstalen bij u thuis, zodat u op uw gemak de juiste vloer bij uw huidige meubels, kleuren op de muur en licht(inval) kunt kiezen. Indien gewenst laten wij de gekozen stalen een aantal dagen bij u achter zodat u het in alle opzichten kunt bekijken hoe het kliklaminaat past bij uw woning.