Binnen je interieur is niets leuker dan combineren!
De kleur van je vloer wil je laten matchen met je gordijnen en het vloerkleed dat de zithoek moet accentueren moet weer matchen met de vloer en je meubels!

In de winkel van Nassau Wonen gaan we daarom ook graag aan de slag om de juiste materialen en kleuren bij elkaar te zoeken. Dit doen we door ook werkelijk alles bij elkaar te leggen/hangen!

Mixen en Matchen geeft inzicht in je voorkeuren. Door verschillende materialen en kleuren bij elkaar te leggen krijg je al gauw een beeld waar jouw voorkeur qua kleur-soort en stijl ligt. Hierdoor creëer je een geheel eigen woonstijl! En niets is fijner dan in een relaxte en fijne omgeving te leven, je hebt dit dus volledig zelf in de hand.
 


PVC vloer combineren met gordijnen.

Maak er dus een feest van om met je interieur aan de slag te gaan. Combineer verschillende onderdelen naar hartenlust met elkaar.

Vind je kleur in huis spannend? Dat is het ook! Maar juist door een beetje te “vloeken” met kleuren krijgt je huis extra karakter.

Het is goed om één rustige basis te kiezen, bijvoorbeeld de vloer. Hier omheen kun je lekker spelen met je muren en ramen. Kies bijvoorbeeld een behang met een uitgesproken dessin of een gordijn in een opvallende kleur? Basic is goed, maar er mag toch wel iets uit springen?!

Houd je van natuurlijke materialen, dan is een combinatie van een Marmoleum vloer, met een wollen vloerkleed en bamboe raamdecoratie de perfecte optie. 2 materialen die PUUR NATUUR zijn, natuurlijker krijg je het niet!


Natuurlijke combinatie; wol & bamboe.

Mijn persoonlijke voorkeuren...??

Jawel, ook ik vind het lastig om matchende materialen bij te vinden, maar doordat wij net zelf ons hele huis verbouwd hebben, moest ook in aan de slag met mijn interieur. Een ding moet ik bekennen.... Het uitkiezen van het behang was het lastigst!

Wij hebben ervoor gekozen om de groen-tint in ons huis aan te brengen, want groen brengt rust. Op de vloer hebben wij gekozen voor een Marmoleum vloer in de kleur bruin-brons, op de wanden een lichtgroene lambrisering en de wanden hebben wij in een lichtere groen-tint geschilderd. Met 1 wand zijn we uit de band gesprongen door het opvallende behang Museum van Eijffinger te gebruiken. Met de gordijnen wilden wij het rustig houden, hiervoor hebben we een wit/grijs behang gekozen met een heel fijn ruit patroontje daarin.

Alles bij elkaar krijg je het moodboard hiernaast.

Wij hebben geprobeerd om met deze combinatie's rust in onze woning aan te brengen. Tegelijk hebben wij gebruik gemaakt van duurzame materialen als een Marmoleum vloer, verf op waterbasis en gordijnen uit gerecyclede materialen. Zo denken wij ook nog aan onze planeet, iets waar we met Nassu Wonen & 4yourLIVING ook steeds meer door willen voeren!
 


Hulp nodig?

Denk je nu, leuk al dat mixen & matchen, maar ik heb geen idee waar te beginnen????
Geen nood! Wij werken samen met 2 interieurstylisten die hier graag de helpende hand in bieden. Zit je dus met vragen m.b.t. je interieur, heb je hulp bij het kiezen van de juiste kleuren nodig, of zou je graag een geheel interieurplan op willen laten stellen, wij helpen je er graag bij!! Neem hiervoor contact met ons op!

MEER OVER: