Met behang geef je je muren een modieuze, warme en stijlvolle uitstraling

In onze winkel vind u de behangcollectie van Eijffinger en de assortimentscollectie van Noorwand Walldecoration. Met deze collectie's maak je een waar feestje van het inrichten en stylen van je woning of kantoor!

 

Eijffinger is natuurlijk één van de grootste spelers op de markt als het gaat om behang. Een bekend merk die veelal ook in de projecten van VT Wonen te bewonderen zijn. Je kunt dus wel zeggen een betrouwbare partner!

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang (en interieurstoffen) willen Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen zij al 145 jaar. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.

Niet alleen hele wanden kun je met Eijffinger behangen, maar ook een deel met bijvoorbeeld één van de behang-panelen. Hiermee krijgt je muur een twist, zonder dat het al te druk wordt, hiermee kun je een statement maken!

Festival
Met het nieuwse behang "Festival" viert je het leven met de positieve kracht van dessins. Ga je voor hippie chic met uitbundige tropische bladeren in de tinten van een Indian Summer of zoek je een boetiek hotel gevoel op met het bladdessin in lijntekening? Ontwaak in andere sferen met een prachtig boho dessin vol fantasierijke bomen. Of creëer een retro look met de uni die je wand een doorleefde textiel structuur geeft.

Met Noordwand behang kun je alle kanten op. Een statement of juist ton-sur-ton. Een muurtje of de hele kamer, met behang geef je de kamer direct een andere sfeer. 
Of wat denk je van dierenprints in je interieur;
Panters, tijgers en krokodillen… Hun printjes spicen je interieur behoorlijk op. Denk aan een glazen vaas met panterprint, een zebra kleedje naast je bed of een slangenprint kussen op de bank.
Ook voor muren zijn de meest mooie prints te vinden. Prachtig crocobehang met een voelbaar reliëf of een bijna aaibare vachtstructuur? Het kan! 

Noordwand is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van wandbekleding. Met een uitgebreide en brede collectie weet Noordwand elke ruimte meer sfeer en warmte te geven. 
 

Fotobehang
Noordwand is exclusief distributeur van Komar, één van de grootste fotobehangproducenten in o.a. Nederland en België. Daarnaast vind je ook eigen collecties en kun je een eigen foto op kwalitatief Airtex, vlies- of vinylbehang laten drukken. Zo kun je jouw persoonlijkheid nog meer laten zien in je interieur.

Veel soorten Noordwand behang hebben het FSC keurmerk. Hiermee dragen we bij aan de bescherming van wereldwijde bossen en een gezondere leefomgeving voor mens en dier over de hele wereld.


Zelf behangen

Zowel het behang van Eijffinger als Noordwand Walldecorations is eenvoudig zelf te behangen!
Je hebt hiervoor enkel de juiste behanglijm nodig en uiteraard een beetje gereedschap. U kunt daarom ook behanglijm bij ons kopen en het gereedschap kunt u voor een kleine bijdrage van ons "lenen".