Gaat je verbouwen of wil je verandering in uw woning. Dan kunnen wij je hier goed mee helpen. Wij bieden onder andere oplossingen voor verbouw-, onderhoud-, renovatie- en timmerwerk rondom en aan je woning. Ook kunnen wij je helpen bij de raamdecoratie, vloeren en zonwering. Dus wij kunnen je helpen bij het verbouwen van je woning, maar ook met de decoratie van je woning. Met de decoratie van je woning zijn we niet de winkel voor de accessoires, maar juist met raamdecoratie en de vloer die in je woning komt te liggen. Deze twee elementen in je woning zorgen voor een groot deel de basis van je woning die je dan hierna verder kunt aankleden. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan in onder andere vloeren, kasten en montagewerk. Ook zijn wij er voor je op het gebied van verkoop en advies voor bijvoorbeeld gordijnen, jaloezieën, laminaat en tapijt. Een bekend merk voor raamdecoratie is VELUX, wij werken daarom ook volgens de werkwijze en de eisen van Keurmerk Kwaliteitsvakman en VELUX montagepartner.

 

Wij bieden onder andere volgende sterke merken aan: zoals al eerder genoemd VELUX, mFLOR, Repaire Care en Balterio. Wij kijken samen met jouw naar wat er echt zowel bij jouw als bij je woning past, om zo tot een goede oplossing te komen.

We hanteren de volgende werkwijzen; eerst gaan we al je wensen in kaart brengen, hierna gaan we een plan en aanbieding maken, ben je helemaal tevreden met het plan dan komt natuurlijk de uitvoer en de realisatie van het plan en tot slot het belangrijkste waar je dan naar uit hebt gekeken de oplevering hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>