Voorwaarden bij offerteaanvraag;FNV-ZBo_keurmerk_RGB
• Offerte aanvraag is geheel vrijblijvend
• Offerte’s worden kosteloos uitgebracht, mits;
- het een offerte betreft welke u voor beoordeling aan uw verzekering dient te overleggen. Hiervoor rekenen wij, zonder bezoek/inspectie € 50,00 excl. btw, met bezoek/inspectie € 100,00 excl. btw. Deze kosten dienen voor het uitbrengen van de offerte te worden voldaan.
Indien de offerte akkoord wordt bevonden en u de opdracht aan ons gunt worden deze kosten in mindering gebracht op de eindfactuur.

Voorwaarden voor levering producten;
• Alle producten blijven ons eigendom tot de betaling van onze factuur heeft plaats gevonden en bij ons is binnen geboekt.

Voorwaarden verrichten werkzaamheden en uitbrengen offerte;
• Wij werken volgens de algemene voorwaarden van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.
Download hier de voorwaarden.

Betalingscondities, tenzij anders besproken en vastgelegd in de offerte en/of opdrachtbevestiging:
• 30% bij aanvang opdracht;
• 70% bij oplevering.
• Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.

 

Zo gaan wij te werk:

Wensen in kaart brengen

In een eerste gesprek bij je thuis (of in onze showroom) luisteren wij graag naar jouw ideeën en wensen en bepalen samen met jou wat de passende oplossingen hierbij zijn. Tegelijk heb je eventueel de mogelijkheid om onze producten te bekijken.
Stap 1

Plan en aanbieding

Jouw ideeën en wensen werken wij voor je uit. Je ontvangt per post of mail van ons een passende aanbieding bij datgene wat wij samen besproken hebben. Hierin zijn al je wensen meegenomen en ook de gewenste producten worden omschreven.
Stap 2

Uitvoer en realisatie

Als ons plan en de aanbieding hiervoor naar wens is, bestellen wij de nodige materialen en maken verdere afspraken t.a.v. planning van de werkzaamheden. Ook tijdens de uitvoer van werkzaamheden blijven wij graag met je communiceren om zo tot het juiste eindresultaat te komen!
Stap 3

Oplevering en nazorg

Na afronding werkzaamheden vragen wij graag je mening over het resultaat, maar ook hierna houdt het voor ons niet op! Daarom zullen wij nog een keer contact met je zoeken om te horen of alles naar wens is en of er nog eventuele vragen/opmerkingen zijn. Mochten er onvolkomenheden zijn, ook dan vinden wij graag samen met jou de juiste oplossing.
Stap 4
Ben jij er klaar voor om van je huis je THUIS te maken? Wacht niet langer en neem nu nog contact met ons op!