Houdt uw vloer mooi! Het belangrijkste begin bij onderhoud is de entree. Een goede schoonloop-zone houdt een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt zeker bij tot een langere levensduur van uw laminaat, PVC/Vinyl, Houten en stenen vloer, maar ook van tapijt en karpet. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer of de opknapbeurt van uw huidige vloer is het daarom sterk aan te bevelen een goede schoonloopmat bij de entree te gebruiken.

Emco Schoonloopmatten zijn hoogwaardige schoonloopmatten voor gebruik binnen gebouwen. De speciale vezels met holle ruimte nemen vocht en restvuil bijzonder goed op. Doordat het vuil naar de binnenkant van de mat wordt doorgeleid wordt het naar binnen lopen van vuil door later passerende mensen voorkomen. Ook het ontstaan van lelijke loopsporen wordt op die manier langdurig voorkomen. De schoonloopsystemen kunnen zowel in mattenvorm als ook oppervlaktedekkend gelegd worden. Uiteraard is er keuze uit verschillende kwaliteiten, kleuren en patronen.

Emco Premium Schoonloopmatten

Emco Premium schoonloopzone is speciaal ontwikkeld voor entrees die gezien mogen worden. De vuilverbergende eigenschappen van de speciaal ontwikkelde vezels zorgen ervoor dat het vuil blijft waar het blijven moet. De machinaal getufte velours is projectgeschikt en met name ideaal op plaatsen waar niet alleen hoge eisen worden gestelt aan de functionaliteit, maar ook aan het design.

Emco Maximus

De Emco Maximus is een duurzama elastische en slijtvaste schoonloopmat van getuft velours geschikt voor toepassingen met een intensieve belasting. Het materiaal voldoet aan de hoogste eisen dankzij een optimaal reinigend effect en de hoge vochtopnamecapaciteit.

Emco Scratch

Emco Scratch vervult met een nieuwe materiaalsamenstelling een dubbele functie: grof vuil wordt weggeborsteld en vocht wordt optimaal opgenomen. De hoeveelheid vuil die mee naar binnen wordt gedragen, neemt af met 90%. Daardoor wordt een optimaal waardebehoud van uw vloerbedekkingen, parket of stenen vloeren veiliggesteld. Een rendabele investering, met Emco Scratch bespaart u tot 65% op de reinigingskosten. Voor een optimaal schoonloopeffect zou emco SCRATCH met de ribben dwars op de looprichting gelegd moeten worden.

Kokosmat

Borstelmat met een robuuste uitstraling. Gemaakt van handgesponnen kokosgarens en voorzien van een sterke vinylrug. Inpasbaar in veel interieurstijlen, kan in elke gewenste vorm gesneden worden. Rot- en schimmelvrij, geschikt voor zowel huishoudelijk als projectgebruik.