Quick-Step Kliklaminaat
Quick-Step® is meester in het nabootsen van het karakter en het natuurlijke gevoel van een echte houten vloer en het waarheidsgetrouwe uitzicht en gevoel van tegels. Perfecte afwerking; De vloeren van Quick-Step zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie. De oppervlakte- structuur is uniek; je ziet en voelt de groeven in elke plank. De geleefde randen maken de rustieke uitstraling compleet. Om beter te kunnen informeren over deze uitmuntende dessins, oppervlakken en afwerkingen, creëerde Quick-Step® een reeks labels en logo’s. Elk uniek kenmerk heeft dus zijn eigen label. Een kliklmaniaat vloer om op te leven; Een Quick-Step vloer blijft jarenlang even mooi. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-technologie is de vloer wel tot 10x krasbestendiger. Ook de subtiele groeven in deze vloeren zijn duurzaam beschermd.

quickstep.scene7.comQuick Step Impressive Ultra
Een collectie extra dikke, slijtvaste laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende ‘HydroSeal’ coating ogen de Impressive Ultra laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook het best tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt.

 

Zo heeft ook Quick Step 13 series in haar collectie, die de moeite waard zijn om te bekijken. In onze showroom hebben wij alle kleuren op handzaam formaat voor u paraat en u bent natuurlijk van harte welkom om deze te komen bekijken! Uiteraard komen wij ook graag met een aantal delen bij u thuis om samen te bepalen wat het beste bij u en uw woning past.