paneelgordijnen-slaapkamerWil je eens wat anders? Wil je een trend in je huis halen die sfeer, warmte en privacy biedt?
Dan is een paneelgordijn een aanrader!
Zeker bij grote raampartijen is een paneelgordijn een ideale raamdecoratie, doordat je de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven bepaal je zelf de hoeveelheid licht en privacy in je kamer en zo ontstaan er bijzondere lichteffecten.
Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor een nog meer speels lichteffect!
Wat panelen ook zo uniek maakt is dat deze ook perfect te gebruiken zijn als kamerafscheiding.


Weet waar je aan toe bent!

Zie onze indicatieprijzen.

Als specialist in het leveren en monteren van paneelgordijnen ben je verzekerd van een altijd passend advies. Wij luisteren hierbij graag naar je wensen en samen gaan we opzoek naar dé oplossing voor jouw woning. Wij meten hierbij altijd zelf de panelen op, waarna je een passende aanbieding van ons ontvangt.
Je kunt je eigen paneelgordijn samenstellen, er zijn hierin oneindig veel variaties mogelijk, waardoor je een uniek product in huis haalt. Doordat je de panelen afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven kun je elke dag een andere sfeer in huis creëren!.
Met onze stalen laten wij je graag de mogelijkheden zien, hierin zul je ontdekken dat er vele sferen te creëren zijn en hiermee wordt dit gordijn ook echt “jouw” gordijn! Het is een echte “smaakmaker” in je interieur!

Wil je meer weten, voorbeelden zien en/of de mogelijkheden voor jouw woning bespreken, laat het ons weten! Wij brengen je hiervoor graag een bezoek!

paneelgordijnen-eetkamer