Lifestyle Interior 14_20130906_0029In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën  zij hier uitermate geschikt voor met hun warme en luxe uitstraling.
Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, u zorgt zelf voor een perfecte lichtregeling. Onze lifestyle-interior houten jaloezien zijn in de breedtes 50mm en 70mm en eventueel te combineren met 25mm en 38mm ladderband in diverse kleuren. Nieuw is de Retro bovenbak voor een robuust en industriele look.De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze.

Jaloezieën bieden een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. Altijd een praktische oplossing tegen de zon. De lichtinval is gemakkelijk in te stellen met de daarvoor bedoelde bedieningsstang. Het optrekken en laten zakken van het systeem wordt eenvoudig met een koord bediend. Zo zijn beide bedieningsmogelijkheden makkelijk van elkaar te onderscheiden.

 

lifestyle-interior 50 mm Aluminium Jaloezie met 38mm ladderbandAluminium jaloezieen in een nieuw jasje. Door te kiezen voor een aluminium jaloezie met de nieuwe RETRO bovenbak krijgt u een stoere robuuste uitstraling. De aluminium jaloezien zijn in de breedtes 25mm en 50mm te bestellen, beide breedtes zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar. Ouderwets zijn de aluminium jaloezien allang niet meer, nieuwsgierig naar onze collectie?

 

  Jaloezieën; al vanaf € 75,00

Weet waar je aan toe bent!
Zie onze indicatieprijzen.
Houten Jaloezie
Aluminium Jaloezie