Interieuradvies

Wij zijn er voor alle soorten vloeren, raamdecoratie en zonwering. Sandra Wiebes is onze interieuradviseur die samen met jou op zoek gaat naar de mooiste en beste oplossing voor jouw interieur.

Wij verzorgen de totale aankleding van je woning!

Advies

Sandra gaat samen met jou opzoek naar het juiste product en de juiste materialen&kleuren, passend bij jouw smaak, woning en huidige inrichting.
Belangrijk hierbij is te weten dat je alleen de juiste keuze kunt maken in de ruimte waar de nieuwe vloer of raamdecoratie moet komen. Neem hiervoor dan ook even de tijd!

Wij bieden je alle mogelijke oplossingen m.b.t. het aankleden van je woning;
• Raamdecoratie (gordijnen);
• Zonwering (binnen en buiten);
• Vloeren.

Hiernaast zorgen wij voor een compleet interieuradvies wanneer er een verdieping geheel verbouwd moet worden, hierbij ontvang je, indien gewenst, van ons een tekening met voorstel voor indeling, kleur en inrichting/aankleding. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw interieur.

Raamdecoratie en Binnenzonwering       Harde vloeren        Tapijt en Karpet       Buitenzonwering en Zonneschermen

Advies aan huis

Wij komen graag bij je langs om je te voorzien van advies. Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden en kunnen je direct onze stalen laten zien. Zo kom je altijd tot de juiste oplossing zoor jouw interieur! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren