WP Lamelarket4Hout is een zeer geliefd natuurproduct dat leeft en elke plank heeft zijn eigen unieke uitstraling. Een Flooring Experience vloer vormt de basis van het interieur, het natuurlijke hart van het huis. Sfeer, comfort en karakter komen er tot uiting. Op een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier! Flooring Experience omvat vloercollecties in Lamel Plank en Lamel Parket. Beide hebben de warme uitstraling van een massief planken vloer.

Wilt u de warme uitstraling van de planken bekijken in uw eigen omgeving, wij maken het u mogelijk!
Wij komen graag, geheel vrijblijvend en kosteloos met vloerstalen bij u thuis, zodat u in uw eigen omgeving kunt proeven wat deze sfeer met u doet. Desgewenst laten wij de gekozen staal een aantal dagen bij u achter zodat u deze in alle opzichten kunt bekijken.

 

Woodline Parquetry wordt vervaardigd door een van de grootste en meest innovatieve producenten vanWP Lamelparket
lamelparket. Het uitgebreide assortiment staat voor leverbetrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit met
een constante duurzame kijk op het productieproces. Alle vloeren hebben een zware kwaliteit hevea tussen-
laag en zijn voorzien van een tong en groef verbinding. Door de geweldige stabiele opbouw kunnen alle
vloeren zowel verlijmd als zwevend gelegd worden. Uiteraard ook in combinatie met vloerverwarming!
Voor iedere vloer hebben wij bijpassende plinten en afdeklijsten.

Lamelparket is opgebouwd uit 3 lagen. De massieve houten toplaag, die is afgewerkt met olie of lak, variëert in dikte van 3 tot 6 mm. Doordat de plank is opgebouwd uit meerdere lagen die contra verlijmd zijn, werkt deze nagenoeg niet meer. Dit maakt dit product uitstekend geschikt om zwevend te leggen. Lamelparket heeft daarom de voordelen van een meerlaagse vloer, maar de uitstraling van een massieve vloer. Een lamelplank is een uitermate stabiel product dat nauwelijks krimpt of zwelt. Deze stabiliteit is te danken aan de (in veel gevallen) 6 mm massief eiken toplaag op een laag van de beste kwaliteit multiplex. En dat garandeert jarenlang woongenot!

In ons assortiment Flooring Experience hebben wij diverse lamelplanken, variërend in sortering, afwerking en breedte en lengte. Vanzelfsprekend hebben alle lamelplanken de uitstraling van een massieve houten planken vloer.

 

Houdt uw vloer mooi:
Het belangrijkste begin bij onderhoud is de entree. Een goede schoonloop-zone houdt een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt zeker bij tot een langere levensduur van uw houten vloer. Zie hiervoor ook onze pagina over schoonloopmatten.