Structuur en pool  hoe wordt tapijt gemaakt
Tapijt vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structureren er worden steeds weer nieuwe ideeën ontwikkeld. Met de structuur van het tapijt wordt bedoeld de vorm van de pool en de dikte en fijheid. Tapijt kan met diverse structuren gemaakt worden. Binnen onze tapijtcollectie zullen wij vooral tapijt met sprekende structuren voeren, dit omdat dit de tapijten zijn die de meeste sfeer brengen.

Karpet
Een lifestyle-interior karpet is een karpet van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie karpetten varieert in kleur en stijl en zijn op maat gemaakt leverbaar. Niet alleen in de winter is een karpet een extra toevoeging in het interieur, ook in de zomer geeft een karpet juist extra sfeer door te kiezen voor een lichte zand kleur of een mooie parelmoer tint.

Vloerbedekking Kleur
Met de juiste karpet kleur accentueert u uw eigen, specifieke woonstijl. Een mooie antraciet kan zowel een moderne sfeer benadrukken, maar ook een warm landelijke stijl. Het verschil in die grijs stijlen wordt weer benadrukt door te kiezen voor een bepaalde type pool.

Een wilde hoogpool, ook wel een shaggy genoemd,met verschillende kleurnuances zoals onze “Spring Passion” of juist een shaggy in effe kleur zoals bij onze “Rustic Autumn”. Subtiele verschillen die zorgen voor een compleet andere uitstraling, niet alleen van uw vloerbedekking maar uw gehele woning.

Festonneren/Banderen
vloerbedekking
Onze karpetten zijn verkrijgbaar in diverse tinten en af te werken op 2 manieren. Standaard wordt het karpet gefestonneerd, ook bij een karpet op maat kan hiervoor gekozen worden. Daarnaast kan men kiezen voor banderen. Het karpet kan dan afgewerkt worden met een canvas band van 10mm of 50mm de collectie canvasbanden bestaat uit 12 kleuren. Bij het banderen kan men kiezen voor eenband in dezelfde kleurtoon of juist voor een contrasterende kleur. Beide geven een compleet andere uitstraling aan uw karpet.

Wilt u de stalen van dichtbij bekijken en bevoelen dan komen wij vrijblijvend en kosteloos met onze karpetstalen bij u thuis, zodat u op uw gemak het juiste vloerbedekking van karpet bij uw huidige vloer, meubels, kleuren op de muur en licht(inval) kunt kiezen. Indien gewenst laten wij de gekozen stalen een aantal dagen bij u achter zodat u het in alle opzichten kunt bekijken.