wat is de juiste manier?Een moeder van ruim in de 80 gaat verhuizen, voor haar nieuwe woning wil zij nieuwe raamdecoratie laten plaatsen en zij heeft inmiddels bij één van de “snelle” woonwinkels van ons land een aantal gordijnen uitgekozen. Moeder helemaal enthousiast, maar toch ook een beetje zenuwachtig want zij is voor de derde keer gevraagd terug te komen naar het woonwarenhuis. Het woonwarenhuis was inmiddels twee keer bij moeder geweest om de gordijnen in te meten, maar nu, voor de derde keer bleken gegevens niet te kloppen. Moeder had inmiddels ook een leuk bedrag betaald voor het inmeten van de gordijnen en nu werd zij naar huis gestuurd met de opdracht om zelf nog eens goed e.e.a. na te meten en deze maten door te geven. Het liefst zou ze afzien van de hele order, maar omdat ze het bedrag heeft betaald voor het inmeten durft ze dit toch niet aan.
[bron: dochter]

Hoe luidt het gezegde ook alweer….. goedkoop kan duurkoop zijn? Ik zeg met nadruk “kan”, omdat dat echt niet altijd zo is, maar in dit geval helaas wel.

Jammer dat dit soort voorvallen nog steeds gebeuren, tuurlijk er kunnen altijd dingen mis gaan of verkeerde gegevens genoteerd worden, maar is het dan ook niet de verantwoording van het “bedrijf” dat e.e.a. opgelost wordt i.p.v. deze mevrouw e.e.a. zelf na te laten meten?? Ik hoop maar dat het allemaal uiteindelijke goed zal zijn!?

thumbs upWanneer je eropuit gaat om nieuwe raamdecoratie of vloer uit te kiezen dan is dit vaak iets wat je goed wilt doen en ook voor een wat langere tijd, vraag jezelf dit dan van tevoren even af:
Wat vind ik belangrijk; kwaliteit van het product, de manier waarop ik geholpen word, de kosten die het met zich mee brengt, wil ik er zelf veel voor moeten doen of de service die mij geboden wordt? Misschien wel een combinatie van deze? Op basis van de antwoorden die je hierop geeft kun je op onderzoek gaan naar de partij die het beste bij je past!

Laat je dus niet zomaar verleiden door iets wat je mooi vind, of door de prijs van het product, maar vraag gerust door naar de mogelijkheden die de winkel je biedt, waar zij welke kosten voor rekenen en wat de bereidheid van de winkel is.
Want het kan zo ontzettend leuk zijn om je nieuwe raamdecoratie of vloer uit te kiezen! Laat het dus geen irritatiepunt worden.

Veel plezier met jouw zoektocht naar het juiste gordijn of vloer!

Paneelgordijnen moodboard_klein Vinyl moodboard_klein

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>