Denim Drift is DE trendkleur van 2017, de kleur van bijvoorbeeld je veel gedragen jeans!

kleuren blauwDenim Drift en het ondersteunende kleurenpalet geven een frisse kijk op het leven. Een prachtig, eenvoudig te begrijpen kleurenpalet en toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig.
Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar is het ook de kleur van onze muren, raamdecoratie en vloeren! Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Het zal ook in jouw interieur fantastisch staan!

De combinatie met verstilde grijstinten maakt je interieur tijdloos en ontspannend. Zeg maar gerust comfortabel, net als je favoriete jeans!

blauw transparant gordijnWanneer je bijvoorbeeld kiest voor blauwe of grijze transparante raamdecoratie gebeurt er iets moois. De kleuren van de buitenlucht mengen zich met de kleur van je gordijn en hiermee haal je een stukje buiten naar binnen! Weer eens wat anders dan het gebruik van planten in je woning.

Een mooie vergrijsde vloer met een denim blauw karpet is een super combinatie, maar ook een denim blauw of grijs tapijt staat erg gaaf!

Luxaflex 31-01-2006Blauw valt in de regenboog onder de koele kleuren. Iedereen kent wel de blauw/witte “frisse” badkamer, maar in combinatie met grijs valt die koelte weg en maakt het plaats voor rust en warmte. Juist dan is het leuk om met een product als een rolgordijn of duette te gaan spelen en hiermee een accent te creëren.Teveel rust is immers ook niet goed voor de mens, er moet een beetje spanning in het interieur blijven!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>