Radiatoren zijn vaak lelijke systemen. Ze zijn geribbeld, bijna altijd wit, passen niet in het interieur en de leidingen zijn niet mooi!radiator
Om toch radiatoren te kunnen gebruiken in het interieur, is het aan te raden om een radiatorombouw te plaatsen of te laten plaatsen. Hiermee kan de radiator alsnog in de woonruimte voorkomen zonder dat de radiator meteen al de aandacht trekt. Bovendien kan een radiatorombouw heel functioneel gebruikt worden en kan het zo een ware verrijking aan de woonruimte worden!

Radiatorombouw moderne stijl, verlengd langs de gehele muur t.b.v. decoratie.

Radiatorombouw moderne stijl, verlengd langs de gehele muur t.b.v. decoratie.

Er is een heel scala aan radiatorombouw beschikbaar zodat er voor elk interieur en elke stijl wel een mooie ombouw te vinden is. Bovendien is het ook mogelijk om radiatorombouw op maat te laten maken zodat het geheel helemaal in het interieur past.

Wie kan een radiatorombouw plaatsen?
De meest aangewezen persoon voor een radiatorombouw is wellicht een timmerman.
Hij kan door middel van een nette houtconstructie
de radiatorombouw plaatsen en  zorgen dat het geheel stevig en netjes wordt geplaatst. Je kunt er ook voor kiezen om de radiatorombouw zelf te plaatsen. In de meeste bouwmarkten zijn hier tal van doe-het-zelf pakketten voor te vinden zodat de wat handigere doe-het-zelver hiermee goed uit de voeten kan. Het is prima aan te leggen voor een leek, al kun je misschien beter een expert inhuren als je het zelf niet zo ziet zitten. Een radiatorombouw komt immers vaak in de woonkamer voor en dat is juist de plek waar je alles zo mooi mogelijk wil hebben; je wil daar geen lelijk bevestigde radiatorombouw hebben.
radiatorombouw 1

Als er nog radiatoren geplaatst moeten worden of juist op een andere plaats moeten komen dan waar ze nu te vinden zijn, zou je er goed aan doen om daar ervaren loodgieters voor in te schakelen. Op die manier weet je zeker dat de radiatoren op een juiste wijze worden aangesloten. Je wilt immers geen last hebben van lekkages als het om radiatoren gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>