Stijl, Kwaliteit, Eenvoud; Balterio Kliklaminaat
Van moderne patronen tot natuur getrouwe houtnerfstructuren, de laminaatvloeren van Balterio helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte. Welke stijl u ook kiest, u verkrijgt altijd een warm resultaat.

 

tulip_balterio_sfeer_2Balterio heeft speciaal voor Nederland een collectie ontwikkeld met puur Nederlandse kleuren en dessins.
Met de Tulip collectie biedt Balterio een collectie die perfect afgestemd is op de Nederlandse markt.

 

 

 

urban-041-harlem-woodmixHiernaast houdt Balterio ook rekening met de hedendaagse trend! De Urban collectie speelt hier helemaal op in en is dan ook de nieuwste collectie van Balterio. Deze industriële laminaatvloeren komen in aantrekkelijke houtdesigns met zaageffect die, éénmaal geplaatst, een vloereffect geven van oude verweerde, geleefde houten planken. Combineer de URBAN betonlook tegeldesigns met de houtdesigns en creëer een uniek en trendy interieur.

 

Zo heeft Balterio nog veel meer series in haar collectie, die de moeite waard zijn om te bekijken. In onze showroom hebben wij alle kleuren voor u paraat, u bent dan ook van harte welkom om deze te komen bekijken! Uiteraard komen wij ook graag met een aantal delen bij u thuis om samen te bepalen wat het beste bij u en uw woning past.